Șpârle și șopârle, 25.06.2015

miercuri, 24 iunie 2015

• Un semnal pe adresa ANI privind un caz de incompatibilitate! Deşi este de peste şase luni vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu mai deţine calitatea de acţionar sau administrator la 5 (CINCI) firme. Copreşedintele PNL Vâlcea este acţionar direct la SC Minet SA, de unde a avut „beneficii” din funcţia de administrator de peste 254 milioane de lei vechi, având în vedere că acesta este acţionar cu o valoare a acţiunilor de circa 11 miliarde de lei vechi. Pe lângă Minet SA, Bulacu mai este acţionar la SC Minet Industries SRL, SC Minet Conf SRL, SC Minet Impex SRL şi SC Minet Prod SRL. Averea lui Bulacu mai este întregită de şase terenuri în Râmnicu Vâlcea, Olăneşti, Bujoreni şi Mihăeşti, două vile şi un apartament în Râmnicu Vâlcea, un apartament în Bucureşti, conturi bancare de 700 milioane de lei vechi, plus încasări de circa 10 miliarde de lei vechi din calitatea de asociat de la firma Minet Industries!

• Primarul din Ocnele Mari, Petre Iordache, aruncă pe piaţă o minciună atunci când spune că primăria a suportat din bugetul local cheltuielile de renovare şi modernizare ale ştrandului de la Ocnele Mari. Într-adevăr, primăria a câştigat procesele cu firmele lui Nicolae Minea, însă Petre Iordache a închiriat imediat ştrandul de la Ocnele Mari către o societate comercială care a realizat şi investiţiile de modernizare.

• O parte din angajații Minprest, ce prestează servicii pentru fosta UMC Berbești, ar putea deveni salariați în cadrul noii unității ce se va înființa, și care ar va avea ca acționar majoritar CET Govora! Cel puțin acest lucru reiese din discuțiile purtate de directorii CET Govora și Minprest, în urma întâlnirii de săptămâna trecută. Practic, conducerea CET Govora intenționează să înființeze o societate care să presteze serviciile pe care, spre exemplu, Minprest le efectuează pentru CE Oltenia. Cum acest lucru ar fi valabil abia peste mai bine de o lună ce zile, inițial se va merge pe o nouă prelungire a contractului de prestări servicii cu Minprest, printr-un act adițional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe