|joi, aprilie 26, 2018
 • Follow Us!

Primarul Nedelcu trebuie să stopeze desființarea ABUZIVĂ a unui parc în centrul orașului Drăgășani! 

Cristian-Nedelcu
Mai mulți locuitori ai municipiului Drăgășani ne-au semnalat un abuz imens care se realizeaza in aceste zile de iunie in municipiul Dragasani, in centrul orasului. Aceasta este scrisoarea trimisă pe adresa Ziarului de Vâlcea:
„Un loc de joaca pentru copii dintre blocuri din zona ultra centrala a Dragasaniului, exact langa Primaria Dragasani, este distrus astazi, miercuri, 24 iunie 2015, si se pregateste constructia unui bloc in locul acestuia.
Totul se desfasoara cu incalcarea legislatiei in vigoare, fara consultarea proprietarilor apartamentelor din blocurile adiacente parcului si impotriva intereselor legitime ale copiilor nostri.
De aceea, va solicitam de urgenta prin prezenta comunicare sprijinul pentru oprirea acestor demersuri abuzive.
In locul parcului din zona strazii Decebal din centrul municipiului Dragasani, in care pana ieri era un loc de joaca, plin de iarba, echipat cu tobogane si leagane perfect functionale, extrem de necesar pentru relaxarea si timpul liber pentru sutele de familii si zecile copii din zona blocurilor care il inconjoara, au fost inlaturate toboganele si leaganele si au aparut astazi din senin panouri care blocheaza accesul copiilor in acest mic parc.
Mentionez ca anul trecut s-a mai intamplat o data acest lucru, locul de joaca a fost dezafectat pentru cateva luni, a fost ingradit si parea ca vor incepe lucrarile la o constructie. In final, se pare ca planurile edililor nu s-au materializat, si ca prin farmec, au aparut din nou leaganele si toboganele. Spatiul verde si zona cu nisip a fost refacuta.
Cetatenii din aceste blocuri s-au simtit usurati ca abuzul nu s-a realizat si credeau ca totul va reveni la normal si nimeni nu va mai atenta la locul de joaca. Se pare insa ca ne-am inselat.
Adresa parcului din chiar centrul orasului Dragasani este pe Str. Decebal, parcul dintre blocuri de langa magazinul Profi, in chiar proximitatea Primariei Municipiului Dragasani.
Noi, cei cativa proprietari de apartamente din blocurile care beneficiaza zilnic de acest parc, ne exprimam indignarea, opozitia totala si va solicitam sprijinul pentru a opri cat mai curand acest abuz, pentru a anula autorizatia de constructie – in cazul in care aceasta este legala si valid obtinuta si pentru a restaura locul de joaca si parcul pentru copiii nostri.
In acest mic parc din spatele blocului copiii nostri au facut primii pasi. Copiii nostri nu mai au de astazi unde sa se joace in aceasta vara. Copiii nostri au nevoie de miscare.
Iar, in ciuda acestor realitati, edilii orasului Dragasani au „grija” sa distruga acest loc de joaca atat de necesar copiilor nostri.
Va rugam sa nu stati nepasatori!
Solicitam Primarului Municipiului Dragasani oprirea acestui abuz si restaurarea imediata a parcului!
Va rugam sa dati acest mesaj mai departe altor institutii mass media si asociatii non-guvernamentale pentru a pune in miscare o schimbare de atitudine a edililor orasului fata de copiii nostri.“
Primarul Cristian Nedelcu trebuie să STOPEZE acest abuz – distrugerea unui parc din centrul municipiului Drăgășani. De asemenea, autoritățile abilitate se vor autosesiza și vor verifica modul în care a fost eliberată autorizația de construcție în acest caz strigător la cer!

4 Responses to Primarul Nedelcu trebuie să stopeze desființarea ABUZIVĂ a unui parc în centrul orașului Drăgășani!

 1. anonim ca dupa imi face rau primaru

  Pai voi chiar nu realizati ca se demoleaza cu acceptu lui ,ca doar la primarie se dau autorizatiile …acuma apartamentu lui din Paris cu ce sa l intretina?Stai , a vandut calc si componente de sute de mii euro !

   
 2. tudor

  acest individ in cei aproape 7 ani de mandat a demonstrat ca este paralel cu nevoile orasuluyi nostru.de fapt an primarie e considerat un NON PRIMAR.

   
 3. ionut

  Nu il intereseaza nevoile dragasenenilor, mai face un anl (locuinte sociale ???) pt. Rude, neamuri si angajati pupincuristi…..care detin locuinte si proprietati in dragasani dar mai au si la actualul anl bl l4/40 apartamente ca doar e la oferta…si mai sunt sociale ????

   
 4. stefan

  normal ca Domnul Primar a semnat autorizatia si se face cu stirea lui ….ar trebui sa il ia si pe el DNA-ul la ancheta ca a facut cam multe prin orasul asta …numai locuri de munca nu a creat

   

Leave a Response