|luni, aprilie 23, 2018
 • Follow Us!

Mircia Gutău denunţat la DNA de consilierul Pătrăţel 

bogdan_Costinescu1

Scandal în Vâlcea. Mircia Gutău denunţat la DNA de consilierul Pătrăţel. Totuşi, dosarul avea NUPBogdan Costinescu, zis Pătrăţel, consilier independent în cadrul CL Rm. Vâlcea, fost PDL, de unde a plecat prin HG 55 din solidaritate cu deputatul Romeo Rădulescu, l-a denunţat vineri la DNA Piteşti pe fostul primar Mircia Gutău.

Motivul denunţului îl constituie un teren din Rm. Vâlcea retrocedat de Primărie, sub Mircia Gutău, în 2005, trecut prin mai multe mâini şi reîntors la Primărie, în 2009, la un preţ de peste 300.000 de euro. În plus, achiziţia s-a realizat prin intermediul biroului notarial al soţiei fostului primar.

Scandal în Vâlcea. Mircia Gutău denunţat la DNA de consilierul Pătrăţel. Totuşi, dosarul avea NUPCuiul psihologic al denunţului constă în faptul că primul cumpărător al terenului a fost Ion Georgescu, partener cu Mircia Gutău şi în alt dosar, numit al locurilor de joacă.

Ceea ce, probabil, nu ştia Pătrăţel este că Mircia Gutău are deja NUP pe acest dosar, fiind reclamat cu mult timp în urmă. Facsimilul spune totul.

Pe de altă parte, s-au mai văzut situaţii în care un NUP a fost întors spre reînceperea urmăririi penale.

Reclamatul susţine însă că, la vremea respectivă, DNA nu a putut stabili niciun amestec al primarului în acest lanţ de vânzări-cumpărări, acesta nefiind nici în comisia de retrocedări, nici în cea de achiziţie, în plus vânzătorul către Primărie, cineva din Bucureşti, declarând că nu-l cunoaşte.

Scandal în Vâlcea. Mircia Gutău denunţat la DNA de consilierul Pătrăţel. Totuşi, dosarul avea NUPAr mai fi de explicat de ce tocmai acum a depus Bogdan Costinescu denunţul. Fiindcă la Primărie se dă o puternică luptă pentru putere, iar Mircia Gutău îi sprijină pe liberali şi fiindcă denunţătorul a fost în mai multe rânduri ofensat de cel denunţat.

În final, ceva de culoare. De unde are Pătrăţel dosarul depus la DNA ca probă a denunţului ?

Prietenii ştiu de unde.

EL spune, normal, că l-a primit pe sub uşă.

Continuarea scandalului numai DNA o ştie.

(criterii.ro)

5 Responses to Mircia Gutău denunţat la DNA de consilierul Pătrăţel

 1. DECI, ESTE CU ,,, "VA URMA" !!!

  PAI, CE CREDEA EL, DOMN’ GUTAU, CA VA FI LASAT IN PACE, SA AJUNGA, DIN NOU, LA BORCANUL CU MIERE?
  SI N-AR FI, DELOC, EXCLUS CA, IN LOC DE FOTOLIUL DE LA PRIMARIE, NEA’ MIRCIULICA SA FIE BLAGOSLOVIT, IARASI, CU O CELULA PE LA COLIBASI !!!
  CA, PREA E LESINAT DUPA FUNCTIA AIA …

   
 2. GUTAU, IAR LA BULAU ...

  IN MOD CERT,INTR-UN VIITOR NU PREA INDEPARTAT, ACEASTA VA FI „DIRECTIA” LUI MIRCEA GUTAU !!!
  LA BULAU …

   
 3. Adrian

  Bun sau rau, Gutau M. a facut ceva in Valcea. Toate proiectele de azi sunt lasate de el. Daca era de atunci la primarie, Valcea era gata si arata minunat ! Asa luati si inghititi praf. Orice om ajuns in functii inalte isi trage si el partea lui. E normal. Dar unii trag numai pt. ei. Nu e si cazul lui Gutau.

   
 4. "A FURAT, DAR A SI FACUT ...".

  LOZINCA „A FURAT, DAR A SI FACUT CEVA”, ESTE O MENTALITATE ROMANEASCA, PROFUND GRESITA SI FOARTE PAGUBOASA !

  A CONTINUA SA GANDIM IN ACEST MOD INSEAMNA, PE DE-O PARTE, SA ACCEPTAM HOTIA CA PE UN FAPT NORMAL SI ACCEPTABIL, IAR PE DE ALTA PARTE,INSEAMNA SA ADMITEM FAPTUL CA E PROFITABIL PENTRU NOI SA NE FURAM SINGURI
  „CACIULA”.
  IN ORICE SOCIETATE CIVILIZATA, TOLERAREA HOTIEI CA MOD DE VIATA ESTE DE NECONCEPUT !

   
 5. A FACUT BORDURI SI A PUS BANCI

  In afara de borduri, cosuri de gunoi de inalta calitate, decorate cu lemn si banci, nu imi amitesc prea multe legate de mandatul dansului. De asemenea nu imi amintesc sa se fi ajuns cu vreun investitor de calibru in tratative avansate, doar cum ca Pirelli a vrut, dar cum domnul G. era un „negociator” foarte iscusit, ascestia au ales marea metropola Slatina. Ce imi amintesc e ca a facut puscarie…

   

Leave a Response