Ovidiu Popa are toate atuurile profesionale să fie noul director general la SC ETA SA

joi, 18 iunie 2015

Semiprimarul Gigi Matei intenționează să orchestreze prin trepădușii săi politici, aflați în Consiliul de Administrație de la SC ETA SA, o caricatură de concurs pentru ocuparea postului de director general la această societate.

Din informațiile noastre, cărțile sunt deja făcute în favoarea actualului director interimar, „matusalemicul“ Nicolae Șovar, care se dorește pe funcție până la 100 de ani cel puțin. Toate criteriile de selecție au fost gândite restrictiv, astfel încât Șovar să nu aibă concurență. Numai că, surpriză, mult mai tânărul Ovidiu Popa, un profesionist în domeniul auto, inspector de aproape 20 de ani la Registrul Auto Român, s-a înscris la concurs, îndeplinind toate criteriile impuse de Șovar și oamenii săi.

Dubios este faptul că așa-zisul concurs constă de fapt în susținerea unui interviu în fața celor cinci membri ai Consiliului de Administrație, politruci pesediști – tributari lui Gigi Matei (Iorgu Gheorghe Ion, Bala Nicoleta, Florescu Gheorghe, Mihaescu Toma, Sacatureanu Valeriu). Strigător la cer: nici unul dintre cei cinci membri ai CA ETA nu are tangențe profesionale cu activitatea de transport auto, sunt habarniști prin excelență, așa că ne punem întrebarea firească: Ce i-ar putea întreba lipitorii de afișe pesediști pe candidații la postul de director general la firma de transport public din Râmnicu Vâlcea, SC ETA SA?

Adevărul este că membrii CA vor veni mâine cu lecția învățată la partid și-l vor susține frenetic pe Nicolae Șovar, cel care la 64 de ani are pretenția că va revigora activitatea societății de transport. Să fim serioși! Menționăm că SC ETA SA sub conducerea de ani și ani de zile, directă sau indirectă, a lui Șovar s-a afundat în datorii și funcționează exclusiv datorită subvențiilor de la Primăria Râmnicu Vâlcea. Actualul director interimar și-a însușit cu tupeu planul de management al fostului director Ion Popescu, pe care-l va prezenta mâine la interviu.

Mult mai tânărul Ovidiu Popa (40 de ani) vine cu un suflu nou, o dorință reală de a îmbunătăți performantele economice ale SC ETA SA, pe baza unui plan de management extrem de riguros și bine documentat. Principalele activități și responsabilități ale lui Ovidiu Popa: membru in echipa de supraveghere parc national vehicule, control magazine piese auto, service auto in baza O.M.T.C.T. 587/1999, omologari ; conducere si coordonare activiati societate in domeniile: scoala de soferi in formare profesionala a transportatorilor; conducere si coordonare activitate societate in domeniul transporturilor de persoane. Iar studiile acestuia îl recomandă pentru aproape orice funcție de conducere în domeniul transporturilor și nu numai: Doctorand al Universitatii din Pitesti Facultatea de Inginerie specializarea Autovehicule Rutiere; Colegiul National de Aparare-curs post-universitar; Institutul Diplomatic Roman –curs post –universitar „Relatii Internationale si Integrare Europeana”,M.A.E.; Masterat „Modernizarea administratiei publice prin prisma acquis-ului comunitar”, Facultatea Simion Barnutiu, Sibiu; Curs de Evaluator bunuri mobile; Curs postuniversitar „Managementul traficului rutier si dinamica accidentelor de circulatie; Curs de Auditor ISO 9000; Facultatea de Autovehicule Rutiera, Pitesti; Facultatea Finante -Banci ,Bucuresti; Liceul Nicolae Balcescu, sectia matematica –fizica.

Vom monitoriza și noi cu maximă atenție concursul de mâine, 18 iunie, cu speranța (deșartă, credem noi) că va fi o competiție corectă și cel mai bine pregătit va reuși să se impună.

 

Tiberiu Pîrnău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ovidiu Popa are toate atuurile profesionale să fie noul director general la SC ETA SA”

  1. Membrii CA ETA nu au tangenta cu transportul,cei de la CET nu au tangenta cu aburul dar au cu aburelile,cei de la spital cred ca medicina e boala cu transmitere sexuala si acum sunt experti!Astia ne cred prosti sau chiar suntem prosti si ei profita?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe