Chef la liberali: Chirurgul Dan Ponoran, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vâlcea. A „costat“ dar a meritat!

joi, 18 iunie 2015

Chirurgul Dan Ponoran şi economista Georgeta Sălişte au prezentat astăzi proiectele de management şi au susţinut un interviu în faţa comisiei de examinare. La prima probă, cea scrisă, Dan Ponoran a fost notat cu 8,3, în timp ce Georgeta Sălişte a primit 8,7. Astăzi, chirurgul a reuşit să încline balanţa în favoarea lui.
Adevărul.ro scrie că în urma susţinerii proiectelor de management şi a unui interviu, nota finală obţinută de Dan Ponoran a fost 9.02, în timp ce Georgeta Sălişte a primit 8.28. Până anul trecut, Georgeta Sălişte a fost considerată unul dintre cei mai longevivi directori de spital din România. Numită în funcţie în 2007, Sălişte a rezistat cu stoicism atacurilor îndreptate împotriva sa de către fostul ministru al Sănătăţii Eugen Nicolaescu, care a demis-o în februarie 2008 după ce un militar a murit în timp ce era plimbat între spitale. Georgeta Sălişte a atacat decizia ministrului Sănătăţii în instanţă, iar în vara aceluiaşi an a revenit în funcţie. Până în iunie 2014, managerul a reuşit să coabiteze inclusiv cu fostul preşedinte al CJ Vâlcea, Ion Cîlea, dar în urma scandalului iscat pe seama achiziţiilor de medicamente fără licitaţii şi a unor deficienţe manageriale semnalate de noii membri ai Consiliului de Administraţiei, Sălişte a fost demisă. Georgeta Sălişte nu va părăsi, însă, spitalul, ci va conduce în continuare Serviciul Runos.
„Ziarul de Vâlcea“ îi dă maxim trei luni lui Ponoran, la conducerea Spitalului Județean Vâlcea. Asupra lui se vor exercita presiuni enorme din partea politicienilor șpăgari care l-au ajutat să se impună în fața fostei directoare Săliște.
Foto Viața Vâlcii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments on “Chef la liberali: Chirurgul Dan Ponoran, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vâlcea. A „costat“ dar a meritat!”

  1. O intrebare : de ce astia din partide nu pun in consiliile de administratie pe la diferite institutii, someri sau copii de la orfelinat? Le-ar da si lor o paine si oricum ar avea mult mai mult bun-simt decat derbedeii astia care sunt acum?

  2. Nu vreti sa-l tratam pe Ploscaru cu medicatia adecvata ? Ca sa nu mai faca teatru ieftin si sa nu mai rupa niste copii fara valoare pe la televizor ? Voua va vine sa credeti ca omul asta inca opereaza ???

  3. Daca opereaza pana si Ponoran, atunci nu vad de ce nu ar opera si Ploscaru :)))) Si inca ceva : cum e cu firma aia din Timisoara ?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe