Un tânăr din Drăgăsani, arestat pentru fraudă de peste 750.000 de euro

marți, 16 iunie 2015

Polițiștii de investigaţii criminale au depistat un bărbat, urmărit la nivel internaţional, lider al unei grupări infracționale specializate în înşelăciuni, care ar fi acţionat în mai multe state din Europa.

În seara zilei de de 12 iunie a.c., poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale - Inspectoratul General al Poliţiei Române, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat, pe raza municipiului Bucureşti, un bărbat, de 30 de ani, din Drăgășani, judeţul Vîlcea.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Polonia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de fraudă cu valoare semnificativă, fals în înscrisuri, mărturie mincinoasă în activitatea de afaceri şi tentativă la aceste infracțiuni.

Bărbatul ar fi fost liderul unui grup infracţional format din cetăţeni români care ar fi acționat pe teritoriul mai multor state europene, printre care Polonia, Slovacia, Marea Britanie şi Bulgaria.

Membrii grupării ar fi comis mai multe infracţiuni de fals şi uz de fals cu documente de identitate, infracţiuni de înşelăciune prin care ar fi cauzat un prejudiciu de 750.000 de euro, precum şi tentativă la infracţiunea de înşelăciune.

De asemenea, aceştia ar fi comis mai multe tentative la infracţiunea de înşelăciune, în valoare totală de peste 6 milioane de euro.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în baza ordonanței de reținere emise de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe