Șpârle și șopârle, 15.06.2015

duminică, 14 iunie 2015

• Deşi oficial este în concediu „de odihnă”, aprobat chiar de vicele Eduard Vîrlan, semiprimarul Ion Gigi Matei bântuie prin oraş şi pe la diverse cârciumi, după care trece şi câteva ore pe la Primăria Râmnicului. În perioadele în care Vîrlan este primar interimar al Râmnicului, I.G. Matei se face nevăzut, însă patronul din umbră al firmei Edion devine brusc „zmeu”, atunci când prefectul Dumitru Cornoiu îl repune în funcţie. Oricum, o nouă încercare a celor 14 consilieri locali de la PNL şi independenţi de a-l alunga din funcţie pe Ion Gigi Matei va avea loc cel mai probabil joi, 18 iunie, în cadrul unei a patra şedinţe extraordinare.

ׇ• Un eventual faliment al Oltchim ar fi un genocid economic pentru judeţul Vâlcea în condiţiile în care aproximativ 5.300 de oameni produc, datorită combinatului, sume la bugetele locale şi virează contribuţii la asigurările de sănătate şi la pensii, a afirmat Gheorghe Piperea, partener coordonator al RomInsolv SPRL, într-o conferinţă dedicată activităţii combiantului vâlcean.

• Deputatul „agricol” Cristian Buican a avut un an 2014 norocos din punct de vedere financiar: şi-a cumpărat un teren în Budeşti, plus a încasat circa 900 milioane de lei vechi din vânzarea unor produse agricole şi subvenţii. Reamintim că Buican spune că deţine 320 de oi şi 50 de stupi. Pe lângă veniturile de la firma Lovapi SRL, Buican a mai încasat anul trecut suma de circa 650 milioane de lei vechi de la Camera Deputaţilor.

• Conducerea Hidroelectrica a decis recent să scape de... un întreg bloc de locuinţe care aparţine societăţii, situat în Râmnicu Vâlcea. Imobilul are 13 apartamente spaţioase şi este situat pe strada Doru Popian. Licitaţiile vor avea loc în datele de 26 iunie, 9 iulie şi 23 iulie. Pentru reclama făcută, administratorul judiciar Remus Borza rămâne dator ziarului nostru cu... două beri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe