|vineri, aprilie 20, 2018
 • Follow Us!

Procurorii DNA vor fi prezenți la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean Vâlcea 

Spitalul-Judetean-Valcea

Ponoran, Sălişte și Ploscaru SE BAT pentru postul de manager la Spitalul Judeţean Vâlcea

Lupte crâncene în interiorul PNL Vâlcea pentru postul de manager al Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Liberalii s-au împărţit în două tabere: una care îl susţine frenetic pe chirurgul Dan Ponoran şi cealaltă, formată din vechii pedelişti, care o agreează pe Georgeta Sălişte, cea care a mai condus această instituţie. Cei doi se vor confrunta luni, 15 iunie, cand va avea loc concursul pentru ocuparea postului de manager al SJU Vâlcea. La concurs participă și reputatul medic chirurg Constantin Ploscaru, cel care va organiza o conferință de presă cu dezvăluiri incendiare, maine la ora 12.45, în cazul în care comisia de examinare va veni cu subiectele deja făcute!

Cele mai mari şanse le-ar avea medicul Ponoran, care este susţinut puternic de consilierul judeţean liberal Dumitru Tărăşenie, om de încredere al preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican. Totuşi, chirurgul Ponoran nu este atât de imaculat cum ar crede unii, Afacerea „Consumabile Timişoara“ este încă proaspătă în memoria anumitor persoane. Ponoran şi prietenul Ignat ştiu mai multe amănunte destul de interesante pentru anchetatori.

Şanse destul de mici are fosta directoare Georgeta Sălişte care va da în curând cu subsemnatul pe la instituţiile statului pentru deficienţele consemnate recent de Curtea de Conturi.

 

5 Responses to Procurorii DNA vor fi prezenți la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean Vâlcea

 1. cristian

  Procurorii tai dorm ? Nu vad ca Saliste a furat spitalul si acum a furat si examenul ?

   
 2. traian

  ponoran si ignat nu au pus o faianta in mizera de sectie chirurgie .ignat doarme pe el ,foile le fac vanzatoarele din piata,bautura e la loc de cinste!

   
 3. ADRIAN

  Bafta multa – Dane ! E cazul sa mai fim si noi la conducere !

   
 4. Pep guardiola

  bafta mister Dan; maine sa o executi pe ex-a si apoi ordine si pus botul pe labe șefii de sectie si cei de la administrativ; si, echipa nou nouta de sus pana jos, director medical, economic, ingrijiri, etc, daca vrei sa faci treaba; altfel, e greu, o sa te manance jigodiile vechi; si pe saliste sa o schimbi de la resurse, obligatoriu; succes maine

   
 5. Andy

  Exact!Aveti de „gestionat” cele 1100de miliarde!Si poate mai bagati si niste oameni in puscarie ca Tarasenie al batran!

   

Leave a Response