Percheziții în Vâlcea într-un caz de EVAZIUNE FISCALĂ. 60 de persoane, la audieri

vineri, 12 iunie 2015

 

Actiune de amploare a politistilor Capitalei, mai precis din cadrul DGPMB. Concret, peste 200 de oameni ai legii fac nu mai putin de 105 perchezitii domiciliare, atat in Bucuresti, cat si in sapte judete din tara- atat in Ilfov, aflat in apropierea Capitalei, cat si in Arges, Giurgiu, Prahova, Cluj, dar si Constanta si Valcea.

 

Cercetarile domiciliare fac parte dintr-o actiune indreptata asupra unor suspecti de evaziune fiscala, 60 de persoane urmand sa fie duse, la audieri, la sediul Politiei sectorului 5 din Capitala, pe baza de mandat, dupa ce perchezitiile vor fi incheiate, anunta reprezentantii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB).

E important de mentionat ca la aceste verificari de proportii iau parte un numar semnificativ de politisti din cadrul DGPMB, activitatile lor de joi desfasurandu-se sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Din cercetarile facute pana in prezent, oamenii legii au suspiciuni ca persoanele ajunse in vizorul lor ar fi savarsit fapte de evaziune fiscala ce ar fi dus la pagubirea bugetului statului cu aproximativ 22 de milioane de lei. Faptele in cauza ar fi fost savarsite incepand din 2012 si pana in 2013. “Suspectii au inregistrat contabil, in numele a trei firme fantoma, si au declarat fiscal cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, deruland tranzactii artificiale care nu au un continut economic si nu pot fi utilizate in cadrul unor practici economice obisnuite, cu scopul de a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale”, se mai precizeaza in comunicatul DGPMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe