Autoritatile au identificat-o pe prostituata din cabina soferului care a provocat accidentul mortal de miercuri

joi, 11 iunie 2015

Adevarul iese incet-incet la iveala in cazul cumplitului accident petrecut luni, in Valcea, in urma caruia trei oameni au murit si alti patru au fost raniti grav.

Politistii au reusit sa o identifice pe asa-zisa prostituata despre care martorii spuneau ca se afla in cabina soferului cand cisterna condusa de el a intrat pe contrasens si a izbit alte patru masini.

Surse apropiate anchetei spun ca femeia, Maria Pătraşcu, 47 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a recunoscut la audieri ca se afla in cabina cisternei in momentul accidentului. A povestit ca soferul ar fi pierdut controlul volanului pentru ca era preocupat sa o dezbrace.

Barbatul a declarat insa ca era singur, iar franele cisternei ar fi cedat fara motiv. In accident au murit trei oameni, iar alti patru, printre care si soferul vinovat, au fost raniti.

Barbatul este acuzat de ucidere si vatamare corporala din culpa, si nu este exclus ca procurorii sa ceara sa fie arestat preventiv.

Originar din Bihor, barbatul a fost externat din spital. Una dintre victimele sale, o tanara de 31 de ani, este inmormantata la manastirea Cozia. Femeia, kinetoterapeut la Spitalul Judetean Valcea, a lasat in urma doi copii orfani, unul de 2 ani, celalalt de 7 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe