Carnagiu la Bujoreni: Trei morţi şi trei răniţi, în urma unui accident cu o cisternă, un TIR şi trei autoturisme. Fiica directorului general ANPIS Adrian Toader a murit în accident

marți, 9 iunie 2015

Carnagiu la Bujoreni: Trei morţi şi trei răniţi, în urma unui accident cu o cisternă, un TIR şi trei autoturisme. Fiica directorului general ANPIS Adrian Toader a murit în accident

Trei persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident produs, luni seară, pe drumul naţional 7, în judeţul Vâlcea, după ce şoferul unei cisterne a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un TIR şi de trei autoturisme care circulau în coloană.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 181, în localitatea Bujoreni, situată în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Bihor, aflat la volanul unei cisterne, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de trei autoturisme şi un TIR, care circulau în coloană pe contrasens.

În urma impactului, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 61 de ani, aflaţi într-unul dintre autoturisme, dar şi o altă femeie în vârstă de 31 de ani, care conducea un alt autoturism, au murit.

Şoferul cisternei, şoferul celui de-al treilea autoturism implicat în accident şi un pasager au fost răniţi. Singurul implicat în accident care a scăpat nevătămat este şoferul TIR-ului.

În urma accidentului, DN 7 a fost blocat, luni seară, timp de câteva ore, traficul rutier fiind deviat pe un drum judeţean.

Potrivit publicației voceavalcii.ro, Adriana Toader, în vârstă de 31 ani, fiica directorului general de la ANPIS, vâlceanul Adrian Toader, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, în urma rănilor pricinuite de teribilul accident, care a avut loc la Bujoreni - judeţul Vâlcea, luni, 8 iunie a.c., în jurul orelor 19.50.

Aceeași sursă arată că poliţiştii care au ajuns la faţa locului au spus că acolo era un adevărat carnagiu şi că de mult nu au mai văzut aşa ceva. Bilanţul tragic se ridică la 7 victime, din care 3 persoane decedate, 2 rănite grav şi încă 2 persoane rănite uşor. Vinovat de această tragedie se face şoferul cisternei, care se deplasa în direcţia Rm. Vâlcea – Călimăneşti, Ion Puciu, de 43 de ani, din Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe