PSD Vâlcea păstrează ritmul!

luni, 8 iunie 2015

Este evident că PSD traversează poate cea mai complicată perioadă din existenţa sa ca strucură politică.

După cum ne reamintim şi PSD Vâlcea a trecut prin evenimente extrem de neplăcute precum pierderea majorităţii în Consiliul Judeţean şi cel mai grav, încetarea din viaţă a fostului preşedinte, dr. ing. Ion Cîlea.

Cu toate acestea, deşi ultimele 2-3 zile au adus un adevărat „cutremur” în politica naţională, PSD Vâlcea păstrează ritmul.

Conducerea judeţeană a PSD va fi prezentă în aceste zile în teritoriu pentru Conferinţe de Analiză şi Alegeri sau la diferite evenimente cum este Cocoşul de Hurez.

O echipă din care fac parte consilieri judeţeni, primari, membri ai Biroului Permanent Judeţean, senatorul Laurenţiu Coca, secretarul executiv al PSD Dumitru Persu, liderii Organizaţiilor de Tineret şi Pensionari, va fi prezentă la Horezu pentru a participa la manifestările prilejuite de sărbătoarea ceramicii populare româneşti.

O altă echipă, condusă de Preşedintele Interimar deputatul Constantin Rădulescu, va fi prezentă în Zona de Nord a judeţului pentru Conferinţele de Analiză şi Alegeri care iată, se desfăşoară după un grafic bine stabilit în conformitate cu Statutul PSD.

„PSD este un partid puternic iar la Vâlcea avem structuri bine definite pe care le vom întâri sau înnoi acolo unde este nevoie”- a declarat deputatul Constantin Rădulescu, Preşedintele Interimar PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe