ETA SA, o firmă scăpată din mâna autorităţilor locale

duminică, 7 iunie 2015

În ultimul timp s-au înmulţit nemulţumirile legate de condiţiile de transport oferite de ETA SA. Potrivit site-ului de știri valcealibera.ro, operatorul de transport de pe raza municipiului Rm. Vâlcea arată ca o societate comercială condusă de amatori, de persoane care n-au nimic în comun cu.... transportul în comun. Oare directorii acestei firme circulă cu autobuzele ETA SA? Ascultă ei ce spun şoferii, nemulţumiţi mulţi dintre ei, despre condiţiile de trafic? Se ţine cont de vreun criteriu în stabilirea orarului fiecărei curse sau a traseelor pe unde circulă anumite linii de transport? Se pare că nu!

Dintre numeroasele nemulţumiri, semnalăm câteva:

- cursele de pe trasee identice (gen 4 şi 8) circulă la ore foarte apropiate, astfel încât la un moment dat trec ambele autobuze, apoi vreme de o oră nu mai trece niciunul!

- autobuzele care "se retrag la garaj" sau care merg de la Garaj spre dispeceratul Nord de ce nu pun o plăcuţă cu destinaţia şi să ia din staţii şi călători, să nu facă o cursă cu autobuzul gol? Ar trebui înfiinţat traseul Nord - Garaj (nr. 10) care să nu aibă un orar stabilit, ci doar un traseu: Dispecerat - Spital Nou - str. Carol - 1 Mai - Lenin Sud - Troian - Garaj şi pe care să poată circula şi pasageri!

- a fost desfiinţată staţia ETA de pe strada Antim Ivireanul (foto), iar cei ce locuiesc pe această stradă nu mai pot folosi cursa "B" (Buda)

- pe direcţia Sud-Nord se circulă doar pe str Ana Ipătescu până la Spitalul Vechi, staţiile fiind departe de zona Capela sau Goranu. Ar trebui unele trasee să fie deviate la urcare şi pe str. Carol, iar pe ruta Ostroveni - Nord să se circule şi pe la Maternitate

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “ETA SA, o firmă scăpată din mâna autorităţilor locale”

  1. Va rog sa-i intrebati pe cei de la primarie -cca pe cei de la eta îi în trebati degeaba-cat timp mai trimit pe traseu acele autobuze antice în care nici nu se poate respira.Daca le mai trimit ar trebui sa ne plateasca ei sa ne urcam in ele!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe