Liberalii lui Buican își asumă la modul NESIMȚIT realizările fostului președinte de la CJ Vâlcea, Ion Cîlea

vineri, 5 iunie 2015

Liberalii lui Buican își asumă la modul NESIMȚIT realizările fostului președinte de la CJ Vâlcea, Ion Cîlea

În ediţia de joi, 4 iunie 2015, a unui prestigios cotidian vâlcean suntem informaţi că judeţul nostru, prin entitatea sa conducătoare, respectiv Consiliul Judeţean Vâlcea, a reuşit atragerea a 18,5 milioane de euro, o sumă care depăşeşte fondurile europene absorbite în intreg anul 2014, care s-au cifrat la 17,54 milioane euro. Informaţia este pusă la dispoziţia publicului de actualul Preşedinte Interimar al Consiliului Judeţean, d-l Gheorghe Păsat.
Pentru un judeţ care tinde să se dezvolte într-un ritm alert, această informaţie nu ne poate decât bucura, dar suntem surprinşi că în material nu a fost inserat şi numele celui care a pus pe picioare, împreună cu echipa de specialişti din Consiliul Judeţean, aceste proiecte.
Numele acestei persoane este Ion Cîlea, fostul Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, omul care si-a pus pe planul doi propria sănătate, pentru a dezvolta acest judeţ. În timpul vieţii fostului preşedinte, onoraţii colegi de partid (PNL) ai d-lui Gheorghe Păsat criticau viziunea de dezvoltare a judeţului practicată de d-l Preşedinte Ion Cîlea şi nu “cunoşteau” nicio cifră din fondurile europene atrase. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PNL, d-l Cristian Buican este campion la articole de presă în care critică lipsa atragerii fondurilor europene de către fostul Preşedinte d-l Ion Cîlea. Asta până în momentul în care la cârma Consiliului Judeţean Vâlcea s-a instalat un coleg de partid al d-lui Buican. In mod surprinzător, cuantumul fondurilor europene atrase de judeţul nostru, prin proiecte susţinute şi lansate de fostul Preşedinte d-l Ion Cilea, începe să fie cunoscut şi de d-l Buican şi colegii domniei sale de partid, dar aceste fonduri sunt “contabilizate” acum în dreptul d-lui Gheorghe Păsat, actualul Preşedinte Interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea.
Elegant şi omenesc ar fi să recunoaştem meritele celui care a susţinut şi promovat aceste proiecte cu care acum ne mândrim. Nu pentru gloria postumă a d-lui Preşedinte Ion Cîlea, ci pentru o corectă informare a populaţiei judeţului nostru.

Purtător de cuvânt al PSD Vâlcea,
Adrian Buşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe