|sâmbătă, aprilie 21, 2018
  • Follow Us!

Vâlceanul Ion Neamțu și-a izbit concubina cu capul de toți pereții până a ucis-o 

criminalisti-640x440

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 02 iunie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului Neamţu Ion sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte săvârşite asupra unui membru de familie.

La data de 03 iunie 2015, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă au rezultat următoarele:

În noaptea de 18/19.04.2015, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul Neamţu Ion a agresat-o pe concubina sa, victima P.D. în vârstă de 37 de ani, aplicându-i acesteia lovituri la nivelul feţei şi, totodată lovind-o pe aceasta cu capul de suprafeţe dure, împrejurare în care victima a suferit leziuni atât la nivelul feţei precum şi leziuni cranio-cerebrale cu impact la nivel temporo-occipital stâng-hematom subdural acut, care în final i-au provocat decesul la data de 23.04.2015.

De menţionat este faptul că, în ziua de 21.04.2015 victima P.D. a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea în stare comatoasă, şi internată la Secţia Neurochirurgie cu diagnosticul „comă, hematom subdural temporo-occipito-parietal”.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

 

 

Leave a Response