DEZVĂLUIRI! Dovada INCOMPETENȚEI lui Ludovic ZELICI, director tehnic la CET Govora

joi, 28 mai 2015

Cet Govora SA Complex En. OlteniaUnul dintre „competitorii“ cei mai aprigi pentru funcția de director general la CET Govora este directorul tehnic Ludovic Valentin Zelici, supranumit și „Regele Soare“, prietenii știu de ce. Susținătorii politici trebuie să știe că Zelici împreună cu prietenul său, directorul economic, Constantin Lăpădat, în „profesionalismul“ lor desăvârșit, au fost la un pas să provoace intrarea în faliment a societății CET Govora în perioada octombrie 2012 – aprilie 2013!

În acest interval, cei doi au condus efectiv societatea din subordinea Consiliului Județean Vâlcea, directorul general Mihai Bălan, fiind detașat la SC OLTCHIM SA.

Zelici și Lăpădat au recunoscut o datorie uriașă către Complexul Energetic Oltenia, 97,5 milioane lei NOI, prin adresa nr. 5693 din 22 februarie 2013, CRIMINALĂ pentru CET Govora. Această adresă a fost folosită de juriștii Complexului Energetic în dosarul nr. 12640/90/2012 deschis la Tribunalul Vâlcea de CEO pentru executarea silită a CET-ului. Așadar, procesul a fost pierdut de CET Govora (mai precis de cuplul Zelici-Lăpădat!), care ar fi trebuit să plătească către CEO uriașa sumă de aproape 100 de milioane lei noi! Bineînțeles că imensa sumă ar fi dus la falimentarea CET-ului! Aflând de imensa GAFĂ, făcută din prostie sau din interes, a celor doi ipochimeni, Mihai Bălan a blocat executarea silită, recurgând la o cale extraordinară de atac, care s-a dovedit a fi un succes pentru CET Govora! Acesta este Ludovic Zelici, „profesionistul“ pe care anumiți politicieni vor să-l propulseze director general la CET Govora! „Ziarul de Vâlcea“ a copiat documente din dosarul aflat la Tribunalul Vâlcea, pe care le-am atașat în facsmil!

Pe Zelici nu-l recomandă nici temperamentul super-coleric pentru funcția de director general al CET-ului. Imaginați-vă un conducător de societate, la acest nivel, care se enervează și începe să urle la partenerii de discuție. O catastrofă pentru CET! Așa s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani cu fostul director de la Oltchim, Constantin Roibu, care l-a și acționat în instanță pe directorul tehnic de la CET pentru calomnie și insultă.

„Regele Soare“ este, de asemnea, un romatic incurabil, care atunci când cade în butoiul cu melancolie nu mai iese cu zilele din birou.

De un astfel de director general are nevoie CET Govora în această perioadă deosebit de delicată, când este nevoie de o minte limpede și liniștită pentru a gândi la viitorul societății?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe