ABUZ al liberalilor Buican şi Bulacu: vor să SABOTEZE bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 al SC CET GOVORA SA

miercuri, 27 mai 2015

 

Din dorinţa nebună de a-l compromite pe directorul general de la CET GOVORA SA, Mihai Bălan, conducerea PNL Vâlcea va încerca în şedinţa Consiliului Judeţean să saboteze bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 al societăţii. Informația ne-a fost confirmată de consilieri județeni liberali, care au dorit să-și păstreze anonimatul, din motive evidente. Liberalii Buican şi Bulacu au plănuit „trântirea“ B.V.C. folosindu-se de un lider de sindicat „arvunit” de la CET GOVORA SA care nu ar fi fost informat în legătură cu prevederile bugetului. O minciună crasă, deoarece conducrea CET i-a informat în legătură cu conţinutul B.V.C. pe toţi liderii de sindicat din CET.

Strategia de compromitere şi sabotare a activităţii SC CET GOVORA SA îmbracă aspecte penale şi reprezintă un abuz evident al puterii politice de la Consiliul Judeţean Vâlcea.

Sperăm, totuşi, că liderii liberali vor fi „inspiraţi“ şi vor renunţa la acţiunile negative îndreptate împotriva SC CET GOVORA SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe