Șpârle și șopârle, 25.05.2015

duminică, 24 mai 2015

• Joi, de Sfinţii Constantinn şi Elena, baronul de Ioneşti, Constantin Neagoie, a organizat un mega-chiolhan, la care a chemat sute de oameni din localitate, dar şi conducerea PNL Vâlcea. Nu am fi avut nimic împotriva acestui fapt, dar primarul Neagoie a organizat „masa şi dansul” doar pentru... a-şi serba ziua onomastică. A fost un spectacol jalnic, un fel de „Cântarea României”, la care ansambluri folclorice şi cântăreţi de muzică populară l-au ridicat în slăvi şi l-au omagiat pe „mult prea iubitul conducător, al nostru primar, Constantin Neagoie”. La acest „spectacol”, din partea PNL Vâlcea, au participat următorii: Cristian Buican, Romulus Bulacu, Gheorghe Păsat, dar şi mai mulţi consilieri judeţeni liberali.

• Pesedistul Gigi Matei va cădea în curând din pat și se va trezi din visul frumos că a fost primar interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Liberalii au reușit să formeze o nouă majoritate în Consiliul Local și în perioada imediat următoare îl vor debarca de la conducerea Primăriei pe „gestionarul“ Jiji.

• Deputatul liberal Traian Dobrinescu a ajuns în gura „Cronicii Cârcotaşilor”, după un incident petrecut la Parlament. Ce s-a întâmplat de fapt? Emisiunea în cauză a pornit o campanie de strângere de semnături sub denumirea „Manifestul pentru o televiziune fără mizerii”. La încheierea campaniei, cele 30.000 de semnături au ajuns la Comisia de cultură din Camera Deuptaţilor, unde este membru şi Traian Dobrinescu. Însă, şi de această dată, parlamentarul nostru a făcut Vâlcea „de cacao”, atunci când s-a pus problema să se ia în considerare cele 30.000 de semnături, spunând că se face... campanie politică la dezbaterile din jurul legii de funcţionare a Consiliului Naţional al Audiovizualului. Nu, domnule Dobrinescu, nu este nici o campanie, populaţia României chiar are nevoie de televiziuni fără mizerii!

• Absolut penibile au fost evenimentele organizate de semiprimarul Ion Gigi Matei la Zilele Râmnicului. Sâmbătă, spectacolele artistice au fost prin Ostroveni, iar focurile de artificii au fost... la 4-5 km depărtare de cartierul în cauză, fapt ce a speriat mai mulţi râmniceni din zonă.

• Marioneta absolut penibilă a deputatului Buican în Consiliul de Administrație de la CET Govora, Cristian Ghermac, nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă în această societate comercială. În ședințele CA, ginerele fostului preșdinte al CJ Vâlcea, regretatul Dumitru Bușe, și șofer al directorului RAJDP Nicolae Vălimăreanu (că acestea sunt principalele „calități“ ale lui Ghermac) nu face altceva decât să-i scrie sms-uri șefului său politic, Cristian Buican. Jenant! Jos pălăria, în schimb, pentru ceilalți doi liberali din CA, Jean Decuseară și Laurențiu Cazan, cărora nu li se pot reproșa prea multe...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Șpârle și șopârle, 25.05.2015”

  1. La cheful de la Ionesti au fost doar "jupanii" din PNL.Pentru palmasi s-a mai organizat un chef la pensiunea Orange.Iar cei mai fraieri din PNL au stat acasa.Ca sa fie clar!Ciolanul e doar pentru dulai,oasele pentru cei de talie medie iar potaile rabda.Ca asa e in haita!

  2. Decuseara e in CA la CET?Rusine!Omul chiar e cu bun simt dar e foarte batran,rolul lui e sa plimbe nepotii in parc nu sa ia decizii pe care nu are cum sa le inteleaga datorita varstei si datorita faptului ca apartine altei generatii.Sa fiu clar ibteles:nu am nimic cu Decuseara nici nu se poate compara cu "banda"de liberali a lui Buican dar totusi varsta...

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe