Apavil a remediat cinci avarii la rețeaua de apă

duminică, 24 mai 2015

 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 18 – 22 mai, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă pe str. Calea lui Traian – bl. L, sc. B, Colonie Nuci – barăcile nr. 6 şi 29, Petre Constantinescu nr. 7 şi Ştirbei Vodă nr. 56.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti şi Calea lui Traian – bl. S1/I, fiind folosite 5 tone de material.

S-au înlocuit 90 ml de ţeavă PEHD Dn110 pe Aleea Olăneşti.

Au fost executate branşamente provizorii pentru reabilitarea reţelei DN400 pe str. Dacia şi Calea lui Traian, fiind dezafectate branşamentele provizorii de pe str. G. Mihăescu şi Tineretului.

După ce au fost finalizate lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. Calea lui Traian Sud – bl. S1/I, sc. A şi B, a fost montat un hidrant subteran D80 mm. Săptămâna viitoare va fi amenajat terenul şi vor fi executate legăturile la reţeaua nouă.

A fost asigurată asistenţa tehnică pe str. Râureni nr. 235A şi Buridava nr. 94.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          zonele Ostroveni, Centru şi Nord; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost executate armăturile din plasă sudată pentru piesele suport din beton armat; au fost continuate lucrările la reţeaua de canalizare menajeră Dn 250 mm de pe str. Straubing prin executarea a 5 racorduri de canalizare Dn 160 mm; a fost refăcută suprafaţa carosabilă la bl. S2 sc. C – Ostroveni; a fost reparată canalizarea ruptă în zona Ostroveni şi a fost montat capac de canalizare compozit şi au fost ridicate la cotă 2 cămine de canalizare la bl. C32; a fost montată o ramă cu capac carosabil în zona Nord, la bl. B2; a fost montat un capac de canalizare compozit şi o piesă suport din BA pe str. Ştirbei Vodă nr. 269; a fost refăcută suprafaţa carosabilă în urma execuţiei unor lucrări la bl. C23 din zona Ostroveni; s-a procedat la o debranşare de pe domeniul public în Copăcelu la nr. 66, din cauza lipsei proprietarului iar pe str. Ghioceilor nr. 18 a fost ridicat apometrul blindat al branşamentului de apă potabilă.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 130 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe