ABUZ AL POLIȚIȘTILOR! Scandal de proportii in Ramnicu Valcea! O tanara A MUSCAT un politist care o brusca!

joi, 14 mai 2015

Politia Romana este implicata intr-un nou scandal. Doua tinere sustin ca au fost bagate cu forta in masina politiei si duse la sectie de catre trei agenti ai politiei din Ramnicu Valcea.

In imagini se poate vedea cum oamenii legii devin agresivi, iar cei care asista la scena incearca sa obtina o explicatie pentru care fetele erau retinute. Una dintre ele a coborat din masina si a inceput sa filmeze totul.

Nebunia a continuat dupa ce unul dintre politisti a devenit agresiv si a inceput sa o bruscheze pe tanara care a refuzat sa se legitimeze.
“Eram cu geamul deschis cand am trecut pe langa dumneavoastra si ne-ati injurat. Va rog frumos sa imi prezentati actul de identitate, altfel mergem la sectie”, a spus unul dintre politisti.

A.C.

Miercuri, 13 mai, en echipaj de Poliţie a intrat în conflict cu două minore, care au refuzat să se legitimeze, în zona Hermes din cartierul Ostroveni, scrie voceavalcii.ro.

În legătură cu faptele, versiunile sunt diferite, tinere susţinând că au fost bruscate de poliţiştii şi aruncate în maşina poliţiei. Oamenii legii susţin, însă, că au fost înjuraţi şi au reacţionat încercând să le legitimeze pe tinere. Cele două au refuzat legitimarea, drept pentru care au ajuns la sediul Poliţiei municipale.

Poliţia are dreptul să te legitimeze, iar dacă nu ai actele la tine, de asemenea, are dreptul să te conducă la cea mai apropiată secţie de poliţie, conform legii de organizare şi funcţionare a Poliţiei Române.

"Ştiu despre incident. Mie mi se pare că tinerele erau într-o stare nepotrivită cu situaţia de fapt. Ele au adresat injurii poliţiştilor, în timp ce aceştia se deplasau cu maşina. Poliţiştii le-au cerut să se legitimeze, nu au făcut-o şi au fost conduse la sediu. Şi acolo, femeile au continut să înjure oamenii legii. Mai mult, unul dintre poliţişti a fost muşcat de mână. Ce să vă spun? Aceste tinere s-au comportat într-un fel în care nici bărbaţii nu se comportă. Ele au fost amendate, cf. Legii 61, pentru tulburarea liniştii publice, adresare de injurii şi refuzul de a se legitima", a declarat şeful Poliţiei Municipale, Florian Marin, pentru voceavalcii.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments on “ABUZ AL POLIȚIȘTILOR! Scandal de proportii in Ramnicu Valcea! O tanara A MUSCAT un politist care o brusca!”

  1. Lipsa de profesionalism din partea Politiei Romane in cazul Politistilor celor de fata.Este inaceptabil felul in are au fost tratate cele 2 domnisoare...Au trecut de mai bine de douo Decenii si acest echipaj de Politie au dat dovada ca tot pe mentalitatea Pshiologica a vechiului system sa ramas,Militia!
    Rusine,Rusine.

    Robert,
    Dublin

      1. Esti un bastinas constipat din Generatia lu-i Tactu..

        Ai auzit ma i acesta de Etica?Analfabet constipat ce esti..

        Indiferent de circumnstante nu a fost Etic cum au procedat acei militieni..stau sa educ un Constipat, atit la propiu cit si la figurat.

  2. 2 tarfe din ostroveni, meritau sa le bată polițiștii rău de tot, nu sa se poarte așa de frumos.......am fost de fata din întâmplare, polițiștii si-au facut datoria......tarfele la beci

  3. Bastinasiilor din Ostroveni!

    Lasati de dorit din toate punctele de vedere nu I de mirare ca I tara este o harababura toatla..

    Sunteti facuti din.....referitor la IQ vostru!

    Concret ce i doi militieni au gresit si pe deasupra au dat dovada de militieni.

    PS.
    Cred ca de foame Logica dv. va fost afectata inca de pe vremea Parintiilor...

    Robert
    Dublin

  4. Chiar mai exista retardati si in 2017 care nu stiu ca in cazul in care refuzi sa te legitimezi, politistul poate folosi, conform legii, forta sa te conduca la sediul politiei ?
    P.S. Si tutele au obligatia sa se legitimeze !

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe