Şpârle şi şopârle, 14.05.2015

miercuri, 13 mai 2015

• Culmea culmilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Cel mai acerb critic al situaţiei de la unitatea spitalicească, consilierul judeţean liberal Dumitru Tărăşenie, a ajuns... la „cuţitul” medicilor. Mai pe concret, Tărăşenie s-a accidentat la claviculă şi s-a internat pentru câteva zile taman în Spitalul Judeţean. Zâmbind pe la colţul gurii, ne şi imaginăm ce feţe au făcut doctorii şi asistenele când l-au văzut pe patul de spital pe cel mai virulent duşman şi ce fel de „tratament” i-au prescris cadrele medicale lui Tărăşenie, cel care ocupă şi funcţia de membru în consiliul de administraţie al Spitalului Judeţean Vâlcea.

• După cum se ştie, luna viitoare va avea loc concursul pentru şefia Spitalului Judeţean, existând doar doi pretedenţi care şi-au anunţat public participarea: Georgeta Sălişte şi Dan Ponoran. Pentru a mai „dinamiza” concursul, Cartelul Alfa Vâlcea, prin vocea vicepreşedintelui Ionel Vâncea, anunţă că va aduce la examen doi doctori din Bucureşti, cu o bună pregătire profesională în domeniu şi o reputaţie pe măsură.

• Acum am înţeles de unde vine prietenia dintre consilierul local liberal Bogdan Pruteanu şi semiprimarul Râmnicului, Ion Gigi Matei: anul trecut, când încă nu au început lucrările de amenajare a zonei centrale, edilul şef Matei i-a făcut cadou liberalului Bogdan Pruteanu o bucată de teren tocmai în buricul târgului. În zona centrală, chiar lângă fostul Ceas, afaceristul Pruteanu a primit autorizaţie de la Ion Gigi Matei pentru a-şi amenaja o terasă pentru vânzarea de băuturi alcoolice şi răcoritoare. Afacerea a mers bine, şi probabil că mergea şi în acest an, dacă nu începeau lucrările de amenajare a zonei centrale.

• Cardiologia e singura secţie din Spitalul Judeţean Vâlcea, unde de ani buni uşa de acces este închisă în timpul programului din dispoziţia dr. Petrescu de parcă e la el acasă. Colegii lui din alte secţii sunt terorizaţi dacă trebuie să-l cheme la consult în timpul gărzilor şi preferă să aştepte până a doua zi, când vin alţi cardiologi. Conducerea spitalului nu poate demara o anchetă prin simplul fapt că spitalul nu are conducere, ci doar nişte marionete politice. Subiectul „pensionari”. Acolo e tare.... Prietenii ştiu de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe