Medicul cardiolog Ilie Petrescu, acuzat de VIOLENȚE de mai multe asistente

marți, 12 mai 2015

 

Medicul cardiolog Ilie Petrescu (62 de ani), de la Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, este acuzat de mai multe asistente, care au dorit să-și păstreze anonimatul, de violențe. Acestea susțin că medicul are un comportament violent în relația cu asistentele și infirmierele. La Secția Cardiologie, medicul Petrescu a instaurat un adevărat climat de teroare în rândul personalului medical. Petrescu conduce secția în stil dictatorial! Conducerea Spitalului Județean Vâlcea trebuie să demareze de urgență o anchetă în acest caz, la fel ar trebui să procedeze și Inspectoratul Județean de Poliție, să se autosesizeze. Același doctor nu poate justifica aproape o jumătatea de milion de euro din averea dobândită în ultimii ani, a anunţat Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI).

Potrivit ANI, în perioada 28 februarie 2007 - 31 decembrie 2011, când a deţinut funcţia de șef de secție la cardiologie, medicul Ilie Petrescu a realizat venituri salariale în cuantum de 703.671 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 2.560.783 lei, rezultând o diferență nejustificată de 1.857.112 lei (echivalentul a 484.117 euro).

Reprezentanţii ANI au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Pitești, în vederea începerii acțiunii de control.

Cradiologul Petrescu a refuzat să vorbească despre diferenţa de aproape o jumătatea de milion de euro dintre veniturile realizate şi averea dobândită. ”Nu-mi pierdul timpul cu declaraţii acum. Poate după ce se pronunţă instanţa”, a spus medicul.

Doctorul Ilie Petrescu ocupă şi în prezent funcţia de şef de secţie la Cardiologie şi, potrivit declaraţiei de avere, deţine un autoturism Audi A4, o vilă, un cabinet medical în Râmnicu Vâlcea şi o casă în comuna Creţeni, mai multe terenuri în localităţile Râmnicu Vâlcea, Creţeni, Dăieşti şi Guşoieni. În anul 2012 a realizat un venit de aproape 60.000 de lei din salariul de medic, activitatea la cabinetul medical şi la o firmă de medicamente.

Între  1999 – 2000 a fost preşedintele PNŢCD filiala Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments on “Medicul cardiolog Ilie Petrescu, acuzat de VIOLENȚE de mai multe asistente”

  1. Cateva precizari:
    1. Cardiologia e singura sectie din spital unde de ani buni usa de acces este inchisa in timpul programului din dispozitia dr. Petrescu de parca e la el acasa
    2.Colegii lui din alte sectii sunt terorizati daca trebuie sa-l cheme la consult in timpul garzilor si prefera sa astepte pana a doua zi cand vin alti cardiologi
    3. Conducerea spitalului nu poate demara o ancheta prin simplul fapt ca spitalul nu are conducere ci doar niste marionete politice
    4. Subiectul PENSIONARI. Acolo e tare... Prietenii stiu de ce!

  2. e un dement, nu doctor de inima...mori de infarct numai cand il vezi , dar sa mai ajute inima , afaraaaaaaaa cu hotullllllllll a furat destul e un bouuuuuuuuuuuu in calduri

  3. http://www.monitoruldevalcea.ro/saptamana_in_lung_si-n_lat/48672/

    Marti

    S-a facut a doua zi a minunii ca mai traim si mi se arata icoana medicului cardiolog Ilie Petrescu lacrimând ca nu le-a dat asistentelor bataia definitiva. Am citit in presa locala ca niste domnisorici l-ar fi acuzat pe celebrul doctor ca le-a aplicat pedepse corporale. Pai, daca n-au invatat la scoala decât cum sa-si dea chilotii jos, mi se pare firesc ca pastorul lor sa le bage cunostintele in cap cu toiagul, singura scula care il mai poate ajuta la venerabila vârsta sa aduca tineretul la nivelul de profesionalism al Invatatorului. Ia-ma, nene, ajutor, ca dupa câta medicina cunosc, le-as tine tot intr-o batalie la posterior, pâna când li s-ar deslusi misiunea la putinul lor creier, cu conditia sa ma faci sa ma mai tina inima la un asemenea efort de generozitate, in scopul scolirii tinerei generatii! Da-le la cur, ca doar asa pot sa creasca la cap, in beneficiul prapaditilor pentru sanatatea carora s-au scolit asa cum spuneam. Altfel, fara un suport energic, vorba lui Paunescu: “Viata noastra unde e?/ Viata noastra ce facusi cu ea?”.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe