INCENDIAR! Angajați de la DGASPC dezvăluie ABUZURI ale directorului LIBERAL Nicolae Badea

marți, 12 mai 2015

Către: - Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice
- Instituţia Prefectului – Judeţul Vâlcea
- Consiliul Judeţean Vâlcea
- Presa Vâlceană

Săptămâna aceasta am primit la Cabinetul Parlamentar Romeo Rădulescu, următoarea scrisoare care prezintă acuzaţii destul de grave şi care intră în aria dumneavoastră de competenţă:
“Domnule Deputat Romeo Rădulescu,

Mai mulţi angajaţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea (D.G.A.S.P.C.), la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Băbeni Judeţul Vâlcea, cu respect vă aducem la cunoştinţă următoarele abuzuri ce Directorul General Badea Nicolae, împreună cu Şeful de Centru, Stoicănoiu Gerard, le face de ani de zile şi nu le-a luat nimeni în serios şi noi ca angajaţi suntem în permanenţă ameninţaţi cu desfacerea contractului de muncă parcă am fi pe moşia lor.
În acest centru este o beneficiară cu numele de Popescu Crina care este gravidă în luna a 6-a şi nu voieşte şeful de centru să o ducă fiind supusă riscurilor majore, nu de multe ori a căzut jos din picioare pentru că această beneficiară trăieşte cu un nebun pe numele de Purcaru Mihai şi este bătută în permanenţă că nu le dă de mâncare la cei doi porci pe care îi au în îngrijire de către Şeful de Centru Stoicănoiu Gerard, unde o hotărâre a prefecturii din anul 2007 în care se spune că în centru nu e voie cu porci deoarece este focar de pestă porcină.
Domnul Director General Badea Nicolae are o firmă a soţiei sale care a făcut contracte cu statul din anul 2008 şi până în prezent, luând salariaţii din timpul serviciului, pe Infirmierele Florica Carmen şi Vlăsceanu Lucreţia şi ducându-le la Voineasa, acolo are domnul Badea o pensiune şi luând beneficiarii pe Purcaru Mihai, C. Andrei, Popescu Crina, Preduţ Alina pentru a-i pune la muncă în luna februarie 2013, unde aceste infirmiere, Florica Carmen şi Vlăsceanu Lucreţia nu au mai venit la serviciu timp de o lună de zile, rămânând doar doi infirmieri cu 60 de copii, neputând face faţă credem că această incompatibilitate există şi nu are nimeni curaj să spună deoarece suntem ameninţaţi din zi în zi că ne dau afară.
În anul 2014, Şeful de Centru, Stoicănoiu Gerard timp de 8 luni printr-un abuz în serviciu a luat de pe tură 5 infirmiere din timpul serviciului şi făceau cursuri prin firma domnului Director General Badea Nicolae, cursuri de infirmieri, rămânând un singur infirmier la 60 de copii. Acest abuz era făcut pe turele lor de la orele 15:00 după amiază până până la orele 18:00 dacă îi spuneam şefului de centru, ne spunea că să părăsim locul de muncă că sunt alţii care deabia aşteaptă să ne ia locul să fie chemate, infirmierele Vlăsceanu Lucreţia, Florica Carmen, Grecu Maria, Tărăşilă Mihai şi Enache Ani.
De 4 ani de zile de când fostul Preşedinte al Consiliului Judeţean Cîlea Ion la ţinut în braţe pe Badea Nicolae şi făcând afaceri cu firma lui, el fiind în incompatibilitate.
A angajat de la poartă pe Dumitrescu Nicoleta la spălătorie, actualmente este la Lenjerie, nu sunt oamenii pe posturi, ei sunt angajaţi pe un post dar prin plocon şefului de centru fac serviciu pe alt post, aici este deviza dacă nu dai nu stai bine, cei care dau trăiesc bine.
La centru Neuropsihic Băbeni sunt două maşini dube: un BMW Volswagen dubiţă şi un Renault dubiţă, şeful de centru făcând un consum de carburant de 7000 lei pe fiecare lună, maşina fiind numei în interes personal a lui Stoicănoiu Gerard.
Domnule Deputat, faceţi-ne şi nouă dreptate cu abuzurile făcute de Badea Nicolae, Director General al D.G.A.S.P.C. Vâlcea şi Stoicănoiu Gerard, Şef de Centru la Băbeni.
Dumnezeu să vă ajute!”

Deputat Romeo RĂDULESCU
Circumscripţia electorală nr. 40
Colegiul uninominal nr. 1 – Judeţul Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe