Şpârle şi şopârle, 12.05.2015

duminică, 10 mai 2015

• Aroganţă maximă la deputatul „independent” Romeo Rădulescu, fost semi-primar al Râmnicului. Pentru că nu a reuşit să obţină funcţii „grase” în noul PNL Vâlcea, Rădulescu spune că se va duce şi va negocia direct... cu conducerea centrală a partidului un eventual „ciolan” sau chiar o candidatură la Primăria Râmnicului din partea PNL. Deja, în cadrul organizaţiei liberale din Vâlcea există o iritare maximă faţă de pretenţiile aberante ale deputatului Rădulescu. Înainte de a cere funcţii sau alte privilegii, imberbul Romeo Rădulescu ar trebui să ştie că munca într-un partid începe de jos, de la structurile de bază, şi abia apoi, după ani de muncă, poţi să emiţi pretenţii la şefia unui partid puternic, precum este PNL.

• Un consilier judeţean liberal se laudă în stare de ebrietate că a primit 50.000 de euro de la un anumit medic, mai tinerel, pentru a-l propulsa director la spital.

• Deputatul Buican a fost tras de urechi de conducerea centrală a PNL, care a aflat de intenţia baronului galben de a-l susţine pe Mircia Gutău, candidat din partea liberalilor la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. La Vâlcea, Buican pozează în regele junglei, dar la Bucureşti este un biet şoricel în faţa liderilor PNL, care nu pot accepta candidatura unei persoane condamnată de două ori pentru acte de corupţie. Chiţ, chiţ!

• După peste patru ani de procese şi amânări, marţi, 19 mai, vom afla de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sentinţa finală în procesul de corupţie în care este inculpat fostul şef al Parchetului Vâlcea, Teodor Trancă, actual consilier judeţean PSD. Ca prin „minune”, Trancă a scăpat în instanţele de judecată inferioare doar cu achitări sau cu pedepse cu suspendare, însă la ICCJ riscă închisoarea cu executare. Reamintim că Teodor Trancă, în calitate de prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, în perioada anilor 2006-2010, a pretins şi primit de la o firmă din Vâlcea bunuri electrocasnice în valoare de 5.215 lei, care au fost facturate şi plătite de această societate comercială. De asemenea, în aceeaşi perioadă, mai mulţi angajaţi ai firmei respective au efectuat la locuinţele lui Teodor Trancă, cât şi la apartamentul fiicei sale, lucrări de amenajări interioare şi lucrări la instalaţiile electrice şi sanitare în valoare totală de 14.000 lei, fără să fie facturate şi plătite.

• Consilierul judeţean Dumitru Tărăşenie, membru în Consiliul de Administraţie de la Spitalul Judeţean Vâlcea, o sună noaptea pe directoarea SJ, Mihăiţa Creţulescu, pentru a-i da parola de acces la Sistemul Electronic de Achiziţii Publice unei funcţionare din cadrul Compartimentului Achiziţii, Irina Ciocan, o vecină a acestuia din Călimăneşti. În acest timp, instituţiile statului dorm în papuci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe