Sondaj de opinie: PLR devine a treia forță politică în România

duminică, 3 mai 2015

 

Un recent sondaj de opinie CSCI plasează Partidul Liberal Reformator  pe locul 3 în preferințele românilor. Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, 42% din cei chestionați ar vota cu PNL, 39% cu PSD-UNPR-PC, 5% cu PLR și 4% cu UDMR. De asemenea, în clasamentul încrederii în politicieni, 75% dintre cei intervievați au spus că au încredere în Klaus Iohannis, 41% în Victor Ponta, 37% în primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, iar 33% în președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Co-președinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga au fost cotați cu 16%, respectiv 14%.

Sondajul confirmă faptul că PLR devine a treia forță politică în România și se consolidează în conștiința electoratului drept unicul partid liberal din România. De asemenea, în ciuda atacurilor PNL și a propagandei Băsescu-PNL, președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu se află în topul încrederii cetățenilor.

La fel de evident este faptul că liderii PNL nu sunt capabili ca, împreună, să beneficieze de o încredere egală cu scorul partidului, singurul lucru care mai ține PNL în atenția electoratului fiind credibilitatea de care se bucură Klaus Iohannis.

Vicepreședinte PLR Vâlcea - Andrei Carpeneanu

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe