Şpârle şi şopârle, 30.04.2015

joi, 30 aprilie 2015

• Cine sunt oamenii din Consiliul Judeţean Vâlcea, care-i susţin preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, ideile aberante de falimentare a CET Govora: un gângăvit aflat în conflict de interese, având o firmă care a desfăşurat ani de zile afaceri cu unitatea economică subordonată CJ; un obsedat sexual, cu aere de om al legii, care seduce frecvent minore din centrele de plasament pentru favoruri sexuale; un ipochimen ce şi-a falimentat afacerea şi pozează acum în mare justiţiar, care acum încearcă să-şi impună omul la conducerea Spitalului Judeţean Vâlcea, un tânăr chirurg şpăgar, aflat deja în atenţia procurorilor; un neica nimeni cu pedale, implantat pe criterii politice în conducerea unei societăţi de stat, al cărui tată este arestat pentru acte de corupţie; un medic, cu lanţuri de aur groase etalate vulgar, cercetat pentru pensionări ilegale pe zeci de mii de euro; un ins certat cu legea care primeşte bani de la CET Govora, dar nu se sinchiseşte să treacă pe la biroul său de mare consilier al directorului de la termoficare. Aceasta este gaşca lui Buican! Vâlceni, votaţi-l pe Cristian Buican preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea dacă vreţi să NU MAI EXISTE VÂLCEA şi să emigrăm toţi în Congo, că acolo va fi mai bine decât în judeţul nostru!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments on “Şpârle şi şopârle, 30.04.2015”

  1. adica pasat,stanculescu,tarasenie,popescu,folea,iliescu?in ordinea numerelor de pe tricouri...asa cum au fost prezentati mai sus? rusine penelisti ca ati ajuns sa fiti condusi de astfel de specimene si stati ca strutul cu capul in nisip si nu luatiatitudine!

  2. de ce nu dati cu nume sa stim cine sint. acesti aomeni sint platiti din banii nostri, s educ la servicii platite de stat si ne reprezinta in consilile locale si judetene. cine i-a trimis acolo ar trebui sa iasa sisa spuna ca nu ii va pune din nou directori si consilieri iar obsedatul sexual ar trebui dar pe mina legii sa stea la puscarie unde ii e locul

  3. Sincere felicitari ,Ziarul de Valcea pentru profesionalismul jurnalistic prezentat, la sparle si soparle din 30 aprilie 2015. Tare imi este frica ca acesti pnl-isti sa nu faca vreo cooperativa, cu polonezii de la soda si celelalte haimanale de la pcc/rokita/oltchim, si atunci adio CET GOVORA ca si OLTCHIM, adio economie in judetul Valcea; mai este cazul sa vorbim de pretul gcal. livrat pentru ramniceni in sezonul 2015/2016.Trezeste-i Doamne pe acesti derbedei pnl-isti la realitate si distrugele din temelii betia puterii, care nu mai are nici o limita.!

  4. Domnilor jurnalisti sunteti pe aproape dar nu stiti totul:sunt doi obsedati sexual iar justitiarul e si betiv pe deasupra!Ramaneti pe receptie!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe