Selecţie de candidate pentru cursuri gratuite de Însoţitor de bord la Craiova în 05 Mai 2015

joi, 30 aprilie 2015

 

Școala de însoțitori de bord clujeană SC RSC CONSULTING SRL, organizează în data de 05 Mai 2015, la Craiova, o selecţie de candidate pentru cursurile gratuite de Însoţitor de bord din cadrul proiectului “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, cofinanțat de FSE prin POSDRU.

Pot participa la acest eveniment tinere cu domiciliul în localități din regiunea Sud-Est, chiar și din alte regiuni de dezvoltare din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani, cu o stare de sănătate foarte bună, înălţime minimă de 1,60 m şi aspect fizic plăcut.

Înscrierile la evenimentul de selecție se fac pe site-ul www.scoala-stewardese.ro, până în data de 4 mai 2015.

Selecţia de candidate va avea loc la Hotel Europeca din Craiova și constă în parcurgerea a două etape: o probă eliminatorie care implică susținerea unui test scris în limba engleză și o probă sub forma unui interviu în limba engleză. Doar tinerele care promovează cu succes prima etapă, vor participa și la interviul în limba engleză, probă definitorie pentru admiterea lor la cursurile de calificare/specializare în ocupaţia de Însoţitor de bord.

Până acum, s-au derulat selecții în 6 regiuni de dezvoltare ale României, iar selecția candidatelor va continua în oraşele Galați (iunie 2015) și Cluj-Napoca (iulie 2015).

Toate cursurile de calificare/specializare se vor desfăşura exclusiv la ClujNapoca, iar cursantele cu domiciliul în afara județului Cluj vor beneficia gratuit de cazare și masă.

Cursurile de formare profesională vor consta în ore de teorie și de practică, în conformitate cu prevederile Autorității Naționale pentru Calificări (ANC) și ale Autorității Aeronautice Civile Române(AACR). După absolvire, tinerele vor susține examenul de Atestat de membru al echipajului de cabină, care este recunoscut în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Până acum, peste 200 de tinere romance au absolvit cursurile de calificare/specializare furnizate de RSC CONSULTING și au obținut și atestatul de membru al echipajului de cabină, având astfel șanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviație.

Proiectul “ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”, implementat de Școala de însoțitori de bord RSC CONSULTING, se derulează până în octombrie 2015 și are ca scop calificarea/specializarea a 564 de tinere românce în ocupația de Însoțitor de bord.

 

Manager proiect

Ing. dipl. Racolţa Steluţa

Tel.:     0264 596161, 0744 623582

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe