Mihai Bălan și-a dat demisia din funcția de director general la CET Govora: „Mulţumesc tuturor celor care au sprijinit societatea, care împreuna cu angajaţii societatii au reuşit sa transforme SC CET GOVORA SA intr-un nume recunoscut in economia României“

miercuri, 29 aprilie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 29 aprilie 2015, am decis sa-mi depun demisia la Consiliul de Administraţie al SC CET GOVORA SA din funcţia de Director General al acestei Societati.

Urmeaza conform legii sa raman in funcţie inca 40 de zile lucratoare dupa care imi inceteaza mandatul. In aceste 40 de zile voi elabora raportul de activitate de la preluarea funcţiei de director

general 20 octombrie 1999 si pana astazi. O sinteza a acestui raport o voi face publica. Motivele demisiei mele sunt strict personale si nu doresc sa se dea alte conotatii de orice gen.

Pentru a asigura o stabilitate a societatii raman in funcţia de membru al Consiliului de Administraţie si de asemenea precizez ca in cele 40 de zile voi elabora un plan de eficientizare a activitatii la SC CET GOVORA SA si de consolidare si stabilizare a activitatii.

De asemenea voi incerca sa formez o echipa dinamica care sa faca fata provocărilor viitoare . As vrea pe aceasta cale sa mulţumesc echipei cu care am colaborat, angajaţilor societatii pe care am condus-o pentru modul exemplar in care au activat si înţelegerea de care au dat dovada pentru a reuşi sa trecem peste toate obstacolele.

As vrea de asemenea sa mulţumesc tuturor celor care au sprijinit societatea, care împreuna cu angajaţii societatii au reuşit sa transforme SC CET GOVORA SA intr-un nume recunoscut in economia României.

Mihai Bălan, director general CET Govora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe