|luni, ianuarie 23, 2017
  • Follow Us!

OrtoProfil oferă o noua speranță pentru bolnavele de cancer la sân din Vâlcea. Programul gratuit de reconstrucție mamară, finanțat de stat 

ortoprofil proteza san

Programul gratuit de reconstructie mamara cu silicon, dupa mastectomie, a primit finantare pentru anul acesta. In 17 spitale din tara se pot face interventii reparatorii, iar costurile protezelor sunt acoperite de stat.

Pentru tratamentul chirurgical al fiecarei bolnave, Casa de Sanatate va deconta 700 de euro. 800 de paciente mutilate de cancerul la san pot fi incluse deja in acest program national. Vâlcencele care au astfel de probleme medicale pot să apeleze cu încredere la firma OrtoProfil, recunoscută pentru calitatea serviciilor pe piaţa dispozitivelor medicale, care poate oferi gratuit aceste proteze mamare plus alte accesorii, având contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

In ultimele 3 luni ale anului trecut, doar 124 de bolnave de cancer la san au beneficiat si de reconstructie cu proteza de silicon. Tratamentul, dar si implantul au fost decontate de catre stat, printr-un program national. Cum la noi in fiecare an 7000 de femei afla ca au cancer la san si majoritatea trec prin interventii mutilante, se impunea continuarea acestuia. Si tot mai des, tumorile maligne sunt depistate frecvent la fete tinere.

Cum e si cazul Roxanei. Dupa ce sora ei a murit de cancer acum 8 ani, in 2014, la 25 ani, ea a fost diagnosticata cu o tumoare maligna la sanul stang si a suferit o interventie mutilanta.

Roxana Bratu, pacienta: „Nodulul era foarte mic cand am aflat de el, avea sub un centrimetru. Am inceput o aventura care s-a terminat cu o operatie de reconstructie mamara bilaterala, dupa mastectomie.”

Pentru fiecare bolnava, statul va deconta 700 de euro, iar operatiile de reconstructie mamara dupa mastectomie se pot face gratuit, in 17 spitale: 8 in Bucuresti si restul din Timisoara, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Craiova, Oradea si Targu Mures.

Anul acesta, 800 de paciente diagnosticate cu cancer la san si care au indicatie pentru proteze mamare vor fi operate gratuit in mai multe spitale din tara. Pentru acest an, statul a alocat peste jumatate de milion de euro.

În acest program, statul acopera proteza de silicon, iar chirurgii spun ca la unele paciente sunt necesare si alte dispozitive medicale, care vor fi și ele acoperite de CAS.

Romania se afla pe primul loc in Europa in ceea ce priveste incidenta si mortalitatea cancerului de san. Cu un tratament care respecta standardele mondiale, cancerul mamar decoperit in stadii incipiente are sanse de vindecare de 96%.

Despre ORTOPROFIL

 

Primii 20 ani pe care i-am creat…

• am ajutat peste 1.000.000 de persoane cu dispozitive medicale;
• am deschis 42 de filiale în ţară;
• am format o echipă de 215 angajaţi;
• am organizat 14 conferinţe de specialitate;
• am invitat la aceste conferinţe un număr de 20 specialişti de renume din străinătate;
• am prezentat 4 premiere naţionale;
• am câştigat 19 premii;
• au apărut peste 550 de articole despre noi;
• am colaborat cu 35 de firme europene de prestigiu;
• am obţinut certificarea ISO 9001;
• am schimbat identitatea vizuală a firmei;
• am implementat tehnologii de ultimă oră;
• am construit un sediu central modern;
• am evoluat permanent, învăţând de la pacienţi;
• şi am legat nenumărate prietenii.

20 de ani de care suntem mândri şi vă mulţumim că ne-aţi fost alături…

Istoricul firmei

Înfiinţată în 1994, OrtoProfil a devenit un nume recunoscut pentru calitatea serviciilor pe piaţa dispozitivelor medicale. Reţeaua ocupă poziţia de lider în topul firmelor producătoare şi distribuitoare de dispozitive medicale din ţară.
În timpul scurs de la începerea activităţii, firma a cunoscut o evoluţie pozitivă, reuşind să-şi extindă aria de activitate pe întreg teritoriul ţării. În prezent lucrăm cu peste 200 de angajaţi la 42 de filiale din ţară, reşedinţe de judeţ, pacienţii având posibilitatea să se adreseze la filiala aflată cel mai aproape de domiciliul lor
În 2010 am inaugurat noul sediu central OrtoProfil în Târgu-Mureş. Pe un teren de 2,2 hectare şi pe 3600mp suprafaţă construită, la 2 km de centrul oraşului, noi lucrăm pentru pacienţi. La sediul central şi la filialele din Cluj-Napoca şi Oradea producţia este asigurată în ateliere moderne de o echipă de tehnicieni ortopezi specializaţi în centre de protezare-ortezare cu tradiţie din Germania, Olanda şi Ungaria. Centrul Naţional de Reabilitare şi-a găsit locul în noul sediu central

OrtoProfil este membru fondator al Patronatului Firmelor Furnizoare de Dispozitive Medicale din România, al cărui obiectiv este promovarea dispozitivelor medicale moderne, conforme cu standardele internaţionale, organizarea cursurilor de perfecţionare profesională, promovarea tehnologiilor noi şi organizarea de seminarii, conferinţe şi expoziţii.

OrtoProfil Râmnicu Vâlcea:

Persoana de contact:
Gogîţă Adriana – director filială

240273 Râmnicu Vâlcea,
Str. Calea lui Traian, nr. 212,
bl. 27, parter
Jud. Vâlcea

Tel.: 0250-733.995
Fax: 0372-879.505
Mobil: 0728-288.994
E-mail: ortovalcea@ortoprofil.ro

Program cu publicul:
Luni-vineri:
08:00-16:30

Leave a Response