În atenţia SRI şi DNA: Mafioţii din politică SABOTEAZĂ CET Govora prin ARTICOLE MINCINOASE! CET Govora NU ARE conturile blocate!

luni, 27 aprilie 2015

În atenţia SRI şi DNA: un grup ocult de interese politico-economice SABOTEAZĂ activitatea SC CET Govora SA! Scopul este forţarea declarării insolvenţei de către societate şi realizarea unei privatizări ulterioare în folosul unui investitor „strategic“. Succesul directorului Mihai Bălan care a reuşit, în ciuda unor blocaje mizerabile din aceeaşi zonă subterană, să creeze Complexul Energetic Vâlcea, i-a scos din minţi pe SABOTORI. Aşa că s-a dat semnalul unui ATAC MEDIATIC fără precedent împotriva unui singur om: Mihai Bălan.

Până în urmă cu 10 zile ziarele care-l critică acum pe directorul de la CET lăudau la unison managementul directorului Bălan, dar arginţii MAFIEI politico-economice i-a determinat pe aceştia să întoarcă armele şi să inventeze tot felul de gogoşi de presă. Minciuni sfruntate sunt aruncate acum în ochii opiniei publice, pe post de adevăruri absolute! Minciuna are picioare scurte şi va fi demontată în justiţie. Instituţiile statului trebuie să verifice această încrengătură de tip mafiot ziarişti-politicieni-oameni de afaceri care urmăreşte acapararea CET Govora. Prima dezinformare vehiculată de grupul trădătorilor a fost aceea că nu s-au plătit salariile la CET pe luna martie. Nu numai că drepturile salariale au fost plătite în luna martie, dar inclusiv avansul pe aprilie a fost achitat mai devreme.

Mai nou, gaşca aceasta de SABOTORI şi trădători ai intereselor judeţului Vâlcea a aruncat pe piaţa o altă minciună, că Primăria Râmnicu Vâlcea a blocat conturile CET Govora pentru o anumită datorie. La ora actuală nu este blocat nici un cont al CET-ului, iar datoria respectivă va fi reglată între cele două instituţii, probabil printr-o compensare, având în vedere că autoritatea locală îi plăteşte CET-ului anual o subvenţie de peste 100 de miliarde lei vechi.

SRI şi DNA trebuie să acţioneze urgent!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe