Şpârle şi şopârle, 23.04.2015

miercuri, 22 aprilie 2015

• Venituri suspecte înregistrate de partidul lui Cristian Buican, numit PNL Vâlcea, care ar trebui urgent verificate de Autoritatea Electorală Permanentă şi Poliţie. În cursul anului trecut, sub oblăduirea „naşului” Cristian Buican, PNL Vâlcea a avut încasări consemnate la capitolul „alte venituri” în sumă totală de circa 140 milioane de lei vechi. Este o şmecherie ieftină a găştii lui Buican de a nu declara public veniturile partidului şi de a „spăla” banii de ochii vigilenţi ai autorităţilor statului. Menţionăm că de toată această măgărie se face vinovat exclusiv Cristian Buican, întrucât PDL-ul lui Romulus Bulacu nu era anul trecut înghiţit în totalitate de noul PNL. Cei 140 milioane de lei vechi nu sunt singurele surse de venituri ale lui Buican: partidul său a avut încasări în 2014 de circa 2,2 miliarde de lei vechi, din care 1,5 miliarde de lei vechi din cotizaţii şi 540 milioane de lei vechi din donaţii dubioase.

• Afacerile dubioase de la Primăria Râmnicu Vâlcea girate de semiprimarul Gigi Matei au intrat în atenția procurorilor. În curând Matei va da cu subsemnatul pentru anumite fapte de „vitejie“. Deținem date concrete în acest sens, dar nu dorim să tulburăm ancheta aflată în derulare. PSD trebuie se se debaraseze urgent de acest ipochimen cu probleme în justiție!

• Patronul restaurantelor OK, Doru Octavian Paraschiv, este din nou pe cai mari în ceea ce priveşte... zona religioasă. După ce anul trecut a fost numit membru în Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Râmnicului, mireanul Doru Octavian Paraschiv a prins un post înalt în ierarhia ortodoxă, şi anume cea de membru în Adunarea Naţională Bisericească din cadrul Patriarhiei Române. Pe lângă Doru Octavian Paraschiv, în forul bisericesc naţional a mai fost ales Ion Culin, contabil la Arhiepiscopia Râmnicului, dar şi preotul Ilie Ivan, de la Parohia „Sf. Ioan Botezătorul” Râmnicu Vâlcea.

• Mai toată lumea îi plânge „de milă” fostei directoare a Teatrului Ariel, Doina Migleczi, însă doamna respectivă a pierdut postul numai şi numai pe mâna ei, după un ruşinos examen, de unde nu a luat decât nota 5,68. Nota minimă pentru a trece de evaluare era de 7. Probabil că Doina Migleczi a făcut şi lucruri bune la Teatrul Ariel, dar trebuie respectată lega şi trebuie organizate examene periodice pentru managerii instituţiilor de cultură. În schimb, este un mare semn de întrebare cum Adrian Roman a trecut la limită examenul pentru postul de director al Teatrului Anton Pann, mai ales că aici s-au descoperit multe carenţe şi nereguli în activitatea artistică şi financiar-contabilă din ultimii ani. Dar despre „managerul” Adrian Roman vom detalia în numerele viitoare ale ziarului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe