Autoritățile locale și șoferii din localităţile vâlcene Perișani şi Titești vor acționa în judecată CNADNR. Oamenii vor să îşi recupereze banii plătiţi pentru reparaţiile maşinilor de la companie sau de la firmele de transport care au tranzitat DN 7D. Vorbim de un drum naţional care nu a fost niciodată asfaltat. Este din pământ şi plin de gropi. De mai bine de 10 ani au fost făcute demersuri pentru ca şoseaua să fie reabilitată, însă de fiecare dată răspunsul a fost același: nu sunt fonduri

Drumul Național 7 D care leagă localitatea Perișani de Curtea de Argeș este un adevărat coșmar pentru șoferii care îl tranzitează. Potrivit digi24.ro, deși este drum național, arată mai rău ca o uliță. Este din pământ și plin de gropi. Până și o căruță trece cu greu pe aici.

Disperați că cel puțin o dată la câteva săptămâni trebuie să își repare mașinile, șoferii și autoritățile locale s-au decis să-i dea în judecată pe cei de la CNADNR, care administrează din 2003 acest drum care nu a fost niciodată asfaltat.

După ce drumul a fost administrat din 2003 de CNADNR, primarul a făcut zeci de memorii pentru ca aceștia să-l modernizeze, însă răspunsul a fost de fiecare dată același. Nu sunt fonduri. În luna ianuarie edilul a avut o întâlnire cu directorul insitutiției care i-a comunicat că anul acesta abia s-au găsit bani pentru reactualizarea studiului de fezabilitate.

Modernizarea celor 30 de kilometri care fac parte din acest drum ar costa nu mai puțin de 18 milioane de euro.