Un politician vâlcean a primit ŞPAGĂ 100.000 euro! Vrea să fie votat preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea!

miercuri, 15 aprilie 2015

Cel mai CORUPT politician vâlcean vrea să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea. Pentru a-şi atinge scopul şi, mai ales, pentru a ajunge la butoiul cu miere al banului public a ales, în cel mai pur stil bolşevic, două linii de acţiune: 1. pune pumnul în gură ziariştilor care-i ştiu trecutul „glorios“. Marele mahăr politic acţionează frenetic pentru falimentarea acelor mijloace de informare în masă, care nu-i cântă în strună şi care l-ar putea prezenta vâlcenilor aşa cum este: corupt, mediocru, infantil, arogant stupid şi avar; 2. exercită presiuni asupra societăţilor comerciale de stat din Vâlcea pentru ca acestea să încheie contracte comerciale cu cine vor muşchii lui de mare baron al judeţului. Totodată, doreşte să-şi impună politrucii în conducerea acestor societăţi comerciale.

Instituţiile de forţă ale statului trebuie să ştie şi alte fapte de „vitejie“ ale acestui individ: 1. în urmă cu câţiva ani a primit suma de 100.000 de euro de la un om de afaceri local pentru a impune o marionetă pe post de mare director al unei societăţi de stat; 2. locuieşte în apartamentul unui om de afaceri, chipurile - cu chirie, care are foarte multe contracte cu instituţii de stat; 3. prin intermediul unei fiţuici a sifonat foarte mulţi bani de la primăriile din judeţ şi de la mai multe societăţi comerciale, chiar şi atunci când aceasta nu a mai fost tipărită; 4. prin intermediul rudelor şi-a construit un adevărat imperiu în domeniul exploatării forestiere în nordul judeţului şi nu numai. De asemenea, deţine mai multe proprietăţi, inclusiv o vilă, prin interpuşi, care nu sunt trecute în declaraţia de avere şi i-au apărut peste noapte mai multe maşini în parcare; 5. zilele de naştere şi le sărbătoreşte la hoteluri de 5 stele în străinătate, împreună cu zeci de primari şi cu sponsorizări de la oameni de afaceri din Vâlcea. De ce îl sponsorizează afaceriştii pe acest politician „nepătat“?; 6. a introdus în partid mai mulţi indivizi dubioşi, care sub protecţia partidului desfăşoar activităţi ilegale; 7. este mitoman, minte pe toată lumea cu o seninătate ieşită din comun, iar enumerarea ar putea să continue.

Aşadar, acest ipochimen nu trebuie să ajungă preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. El are un singur scop: îmbogăţirea cât mai rapidă, prin orice mijloace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe