Minprest Rovinari prestează temporar servicii pentru CET Govora la cariera Berbeşti-Alunu

luni, 13 aprilie 2015

Actualitate - Alina POPESCU
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Societatea Minprest Serv Rovinari a reuşit să ajungă la o înţelegere cu CET Govora după preluarea carierei Berbeşti-Alunu de la CE Oltenia, astfel că părţile vor colabora două luni. Directorul societăţii, Gabriel Giorgi, a declarat publicaţiei gorjene Pandurul, că acest contract de prestări servicii este unul avantajos pentru unitatea pe care o conduce. În luna mai aceste lucrări vor fi scoase la licitaţie de către CET Govora.

Potrivit aceleiaşi surse, CET Govora a decis să atribuie momentan contractul de deservire generală către societatea Minprest Serv Rovinari, cea care se ocupa de activităţile de curăţenie interior-exterior, PSI, supraveghere centrale termice, lămpărie, căi ferate uzinale, gestiuni industriale, curăţire benzi şi serviciul de role la cariera Berbeşti-Alunu până la ieşirea de sub tutela CE Oltenia. 180 de angajaţi ai Minprest prestează activitate la cariera Berbeşti-Alunu din cadrul CET Govora. „Am încheiat un contract cu CET Gorvora pentru 60 de zile şi expiră în jur de 20 mai. Contractul este în termeni avantajoşi pentru Minprest, adică nu mergem în pierdere. Este pe aceleaşi tarife ca la CE Oltenia. Contractul este de aproape 800.000 lei. Peste 2 luni vom participa la procedura de licitaţie pe care o va organiza CET Govora”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.

Angajaţii Minprest de pe zona Seciuri care prestau activitate la exploatarea minieră Alunu pentru CE Oltenia au fost transferaţi în cadrul societăţii, la Rovinari. Rămâne de văzut dacă tot Minprest va fi desemnată câştigătoare la licitaţia pe care CET Govora o va organiza la finele lunii mai.

Reamintim că exploatarea Berbeşti Alunu a fost desprinsă din CE Oltenia, iar peste o mie de mineri aparţin acum de CET Govora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe