Şpârle şi şopârle, 09.05.2015

miercuri, 8 aprilie 2015

• Autoritatea Electorală Permanentă a dat publicităţii recent lista partidelor care au primit sancţiuni (amenzi şi avertismente) în cursul anului trecut. Din judeţul Vâlcea, a primit sancţiune fostul Partid Democrat Liberal (PDL), condus de Romulus Bulacu, care a primit avertisment şi amendă de 50 milioane de lei vechi şi s-a dispus confiscarea sumei de peste 27 milioane de lei vechi. În schimb, nici social-democraţii din Vâlcea nu au scăpat fără a fi „arşi”: Autoritatea Electorală Permanentă a confiscat 30 milioane de lei vechi din seiful PSD Vâlcea şi a dat un avertisment pentru anumite nereguli depistate în timpul campaniei electorale pentru prezidenţialele din toamna anului trecut.

• În timp ce eternul primar interimar Ion Gigi Matei îşi pierde timpul prin birou cu... copii de grădiniţă, o haită de câini vagabonzi îşi face de cap prin zona Sălii Sporturilor şi a Arenelor Traian, „compostând” toţi oamenii care tranzitează locul respectiv.

• Preşedintele interimar de la Consiliul Judeţean Vâlcea, Gică Păsat, a luat-o pe arătură. Ipochimenul a început să numere „ouăle“ jurnaliştilor vâlceni. E uşor să vezi paiul din ochii altora şi să nu simţi bârna care-ţi întunecă vederea! Nea Gică, să-ţi fie ruşine pentru această atitudine, iar îţi aducem aminte de telefoanele pe care ni le dădeai şi ne rugai pe glas pisicos să-ţi băgăm câte-o şpârlă despre colegii de partid?! Acum ziarele trebuie sugrumate, ca sa facă loc fiţuicilor cu fustă galbenă! Să vă fie ruşine, că vreţi să sugrumaţi presa adevărată! După Sfintele Sărbători, vom îmbrăca armura adevărului!

• În luna februarie, Spitalul Judeţean Vâlcea a efectuat cheltuieli cu medicamentele în valoare totală de circa 1 milion de lei, în condiţiile în care unitatea spitalicească a „aruncat” în ianuarie suma de peste 1,2 milioane de lei.

• Deputatul Cristian Buican pune pumnul în gură presei vâlcene pe care o doreşte falimentară şi miloagă. Buican are comportament dictatorial şi uită că trăieşte într-o democraţie în care libera exprimare este garantată prin lege! Şi îi mai spunem noi ceva deputatului care vrea să distrugă adevărata presă din Vâlcea: legea penală pedepseşte traficul de influenţă şi atunci când există presiuni asupra unor companii de stat sau primării, fie ele şi cu primari liberali, să nu mai încheie contracte cu anumite firme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe