Angajații USG- voluntariat pentru un Paște fericit în Casa Pinocchio

miercuri, 8 aprilie 2015

 

 

Reprezentanții echipei de voluntari USG au oferit 32 de pachete speciale pentru toți copiii din Casa Pinocchio de la Băbeni. Conținutul pachetelor a constat din surprize tradiționale de Paști. Resursele pentru realizarea acestor pachete au fost donate de voluntarii USG pentru a oferi o atmosferă mai caldă de sărbători copiilor din centrul de plasament Casa Pinocchio.

 

Relația dintre Casa Pinocchio și voluntarii USG a început acum trei luni, când USG și-a mobilizat echipa și a efectuat muncă de voluntariat în centru, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale copiilor.

 

"Este excepțional faptul că echipa noastră s-a mobilizat din proprie inițiativă și a avut ideea de a sprijini continuu prietenii noștri tineri de la Casa Pinocchio. Sunt impresionat și norocos cu o astfel de echipă excelentă care lucrează nu numai cu dăruire, dar este și o parte sensibilă a comunității", a declarat Witold Urbanowski, CEO al USG-Ciech.
În afara de această implicare directă, echipa USG a colaborat cu autoritatea locală pentru protecţia copilului din Vâlcea pentru a identifica nevoile de îmbunătățire a condițiilor de trai din centrul de plasament. USG a realizat și fundamentat proiectul pentru Casa Pinochio și l-a înaintat spre aprobare către fundația acționarului principal al Grupului Ciech. Donația de 30.000 USD a fost utilizată pentru achiziţia de mobilier, materiale de construcții, aparatură de uz casnic și diferite echipamente.

 

Despre USG

USG este prima unitate de producție a Ciech Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Ciech Group în anul 2006. Echipa de aproximativ 600 de persoane a USG asigură soda calcinată și silicat de sodiu- solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

 

Despre Ciech Group

Ciech Chemical Group este unul din liderii pieţei europene de produse chimice. Grupul include peste 30 de companii şi se numără printre cele mai mari 50 organizaţii de afaceri din Polonia. Principalele produse ale Grupului sunt: sodă calcinată (al doilea producător ca mărime din Europa), răşini epoxice şi poliester, produse chimice de protecţie şi fertilizare plante, precum şi alte produse chimice folosite în industria sticlei, a mobilei, chimică, alimentară, precum şi în agricultură şi construcţii. Grupul are operaţiuni în Polonia, Germania, România, Suedia şi Singapore. Din anul 2005, Ciech Group este listat la Bursa de la Varşovia. Principalii acţionari sunt KI Chemistry s.ar.l, cu sediul social în Luxemburg (51,14% din acţiuni şi voturi în Adunarea Generală) şi "ING Otwarty Fundusz Emerytalny" (9,49%).

 

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați [email protected]

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe