Mihai Bălan: SC CET Govora SA nu a făcut niciodată contracte de publicitate sau alt tip de contracte la comandă politică!

luni, 6 aprilie 2015

Într-un comunicat de presă semnat de deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, presa vâlceană este INSULTATĂ GRAV. Buican se joacă cu vorbe grele, aidoma unor cărămizi, care pot avea efect de bumerang. Iată ce declară deputatul: „Deputatul Cristian Buican îşi exprimă, şi pe această cale, respectul faţă de instuţiile mass-media profesioniste, dar îşi exprimă şi regretul asupra faptului că o parte dintre reprezentanţii presei vâlcene nu doreşte să înţeleagă că instituţiile şi companiile vâlcene subordonate Consiliului Judeţean nu mai fac contracte de publicitate pe bază de comandă politică sau prin şantajarea unor directori şi oameni politici, aşa cum a fost învăţată în perioada guvernării locale a PSD.“

Buican nu numai că lansează acuzații grave la adresa presei din Vâlcea, dar îi acuză indirect și pe directorii instituțiilor și companiilor subordonate Consiliului Județean. Sincer, nu ne interesează lipsa de reacție a altor mijloace de informare în masă. Cum „Ziarul de Vâlcea“ a avut contract de-a lungul timpului cu o singură astfel de entitate economică, respectiv SC CET Govora SA, l-am întrebat pe directorul general Mihai Bălan dacă afirmația politicianului Buican are un fundament real?

Iată răspunsul: „SC CET Govora SA nu a făcut niciodată contract de publicitate sau alt tip de contracte la comandă politică. Nimeni din conducerea acestei unități economice nu este șantajabil, iar între ziariștii vâlceni și SC CET Govora SA au existat întotdeauna relații de colaborare sincere și în interesul societății noastre. Nici un conducător politic nu a intervenit la CET Govora pentru a influența în vreun fel activitatea de aici.

Acestea fiind spuse, îi lăsăm pe cititori să tragă concluziile de rigoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe