În Săptămâna Luminată pesediştii vâlceni dau startul acţiunii, CARAVANA SPERANŢEI!

miercuri, 1 aprilie 2015

 

În fiecare an, în preajma celor mai importante sărbători religioase PSD Vâlcea organizează o serie de acţiuni şi programe cu caracter social menite să aducă un strop de speranţă vâlcenilor ce fac faţă mai greu din punct de vedere economic vremurilor pe care le trăim.

În Săptămâna Luminată, social-democraţii vâlceni se vor deplasa la mai multe familii nevoiaşe cu daruri menite să le aducă un strop de bucurie în preajma sărbătorilor pascale.

„Le mulţumesc anticipat colegilor mei din conducerea PSD Vâlcea, parlamentarilor, preşedinţilor de organizaţii, primarilor şi aleşilor locali care au decis să se implice în acest proiect,  lansat de către Organizaţia de Tineret în urmă cu  mai mulţi ani. Scopul proiectului este acela de a le aduce un strop de speranţa celor nevoiaşi şi încercaţi de greutăţile vieţii. Ne dorim să continuăm, să îmbunătăţim şi să dezvoltăm din ce în ce mai mult acest proiect al Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea.

Aşadar,în Săptămâna Luminată, vom fi prezenţi în majoritatea zonelor judeţului Vâlcea în semn de solidaritate faţă de concetăţenii noştri.

După Sfintele Sărbători ale Paştelui vom pregăti un album ce va cuprinde poveştile tuturor celor în al căror sprijin au venit colegii cu suflet mare implicaţi în proiectul nostru.

Personal, voi merge la câteva zeci de familii din Vâlcea despre care vă voi povesti după Sfintele Sărbători Pascale.” – declaraţie deputat Constantin RĂDULESCU, Preşedinte Interimar PSD Vâlcea.

Biroul de Presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe