Ședință cu scântei la CJ Vâlcea. Concedieri masive la Regia Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea

marți, 31 martie 2015

O treime din angajaţii Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea vor fi concediaţi în urma unui plan de restructurare aprobat, astăzi, în şedinţă ordinară de Consiliul Judeţean Vâlcea, informează Agerpres.ro.

Consiliul Județean Vâlcea a aprobat, astăzi, un nou plan de restructurare a Regiei Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea, în urma căruia, până la sfârșitul lunii, vor fi concediați 95 de salariați, din care 10 sunt personal TESA, potrivit sursei citate.

"Datoriile care urmează a fi încasate de RAJDP se ridică la peste 39 de miliarde de lei vechi. Suma era dublă, dar în urma proceselor din instanţă s-a reuşit prin executare silită să încasăm banii. Dar mai sunt multe de făcut ca RAJDP să nu intre în faliment. Sincer, nu e o veste bună pentru o treime din salariaţi faptul că acum de Paşte urmează să plece acasă, dar trebuie să ne gândim şi la cei 200 care rămân. Lista disponibilizărilor a fost convenită împreună cu sindicatele", a declarat, pentru Agerpres.ro, directorul regiei, Nicolae Vălimăreanu (foto).
În timpul ședinței în care a fost analizată situația regiei, care a fost supusă unui audit, consilierii PNL și PSD s-au acuzat reciproc, mai informează agenția de presă, pentru folosirea regiei în campaniile electorale pentru “de a lua faţa oamenilor prin asfaltări făcute gratuit pe drumuri săteşti”.

Ne întrebăm de ce unul dintre autorii principali ai DEZASTRULUI de la RAJDP, directorul Nicolae Vălimăreanu, nu este schimbat de conducerea liberală a Consiliului Judeţean Vâlcea? Domnule Cristian Buican, preşedinte al PNL Vâlcea, luaţi taurul de coarne şi ejectaţi din funcţii lichelele incompetente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ședință cu scântei la CJ Vâlcea. Concedieri masive la Regia Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea”

  1. Masura luata de CJ Valcea,mentinand in functie pe Valimareanu cu intraga sa camarila galbena,se va
    intoarce impotriva lor curand.Analiza economica de redresare a lipsit ,primand analiza politica.Oricum
    sarbatori fericite,asemeni celor ce se afla pe lista de disponibilizati si La multi ani, sanatosi,pentru a raspunde curand privind masurile luate impotriva
    oamenilor din acest judet.Bravul conducator alRAJDP,
    este vicepresedinte PNL.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe