Cinci răniţi într-un accident de circulaţie în Câineni

marți, 31 martie 2015

Bulgarul Genchay Y., de 35 de ani,  a condus, azi noapte, o autoutilitară ce tracta o remorcă pe DN 7, din direcţia Râmnicu Vâlcea – Sibiu, şi în afara localităţii Câineni, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a lovit cu partea stânga faţă un stâlp din beton, amplasat într-o parcare la o distanţă de 3,6 m faţă de bordura din dreapta după care ansamblul de vehicule a revenit pe partea carosabilă.
Remorca a fost lovită de un autoturism condus de H. Nicolae, de 59 de ani, din Bucureşti, după care a fost lovită şi de un alt autoturism condus de C. Florin Laurenţiu, de 34 de ani, din Craiova.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei şi a patru pasageri din Bulgaria. Y. Genchay a fost diagnosticat cu fractură oase gambă dreapta, policontuzii, S. Mehmet, de 32 de ani, are fractură fără deplasare perete lateral sinus maxilar, policontuzii, A. Sebaydinov, de 30 de ani, a suferit un traumatism cran io-facial, fractură parcelară oase nazale, plagă contuză piramidă nazală, contuzie gleznă, policontuzii, C. Sevilen, de 33 de ani, a suferit multiple contuzii la picioare şi mâini, şi un minor de 9 ani suspecatat de un traumatism cranio-cerebral.
Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurării producerii evenimentelor rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe