Şpârle şi şopârle, 30.03.2015

duminică, 29 martie 2015

• Pentru a dovedi că este total „transparent”, primarul interimar al Râmnicului, Ion Gigi Matei, a dat dispoziţie subordonaţilor săi să posteze pe site-ul primăriei toate licitaţiile de achiziţii publice. Cine se uită pe respectivele anunţuri îşi dă seama rapid că este vorba doar de „plevuşca” achiziţiilor publice, întrucât licitaţiile bănoase sunt dosite de I.G. Matei. Totuşi, ne-a atras atenţia un anunţ recent privind achiziţionarea de către instituţie a 146 de tone de ciment, în valoare de 536 milioane de lei vechi. Anunţul a fost publicat pe 26 martie, iar teremnul limită de depunere a ofertelor de către firme... este 30 martie, astfel ca societăţile de profil interesate să nu aibă timpul necesar de a cunoaşte respectiva licitaţie. Vom urmări cu mare atenţie această procedură, mai ales că Ion Gigi Matei deţine, prin soţia sa, o staţie de betoane la Mihăeşti pe firma Edion!

• Directorul polonez de la Uzinele Sodice Govora, Witold Urbanowski, este din ce în ce mai implicat în viața economico-politico-socială a județului Vâlcea. Mai nou, Urbanowski a devenit membru activ al structurii de tip masonic, Rotary Club Râmnicu Vâlcea.

• Lupta pentru șefia PSD Vâlcea se anunță a fi una foarte „sângeroasă“. Nu va fi chiar cu sânge pe pereți, dar câteva capete se vor sparge. Senatorul Laurențiu Coca, în tandem cu mai mulți primari, vrea să detroneze echipa Costi Rădulescu – Dumitru Persu. Îi sugerăm deputatului Rădulescu să renunțe urgent la „susținerea“ lui Persu dacă dorește să abordeze alegerile din toamnă cu șanse reale.

• Consilierul județean Constantin Pîrvu s-a apucat, mai nou, să „creeze“ site-uri pentru... Consiliul Județean Vâlcea. O firmă „prietenă“ liderului sindical a fost desemnată de liberalul Gică Păsat, președinte interimar la CJ, să realizeze un site. Prețul: 1500 euro.

• Încă un cotidian celebru din judeţul Vâlcea a sucombat din punct de vedere al apariţiilor print, după 14 ani de la prima ediţie tipărită. A fost o gazetă la care s-au format mulţi jurnalişti din presa locală, însă de vreo zece ani a fost preluată de un „cârnăţar” ce nu avea nici o legătură cu presa scrisă. De aici şi până la obştescul sfârşit nu a mai fost decât un pas, iar acum ziarul respectiv se zbate să supravieţuiască cu 2-3 oameni exclusiv în mediul on-line. Mare păcat....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 30.03.2015”

  1. Cand ne scapati de directorul pensionar de la Piete Prest care e platit cu 50 de milioane pe luna si ne face numai probleme in targ? S-a apucat din nou sa faca ce stie mai bine( din aceasta cauza a fost dat afara de la ultimul loc de munca).Problema e ca fura din banii nostri. de cateva luni a disparut si masina de la Piete prest pe care o folosea in interes personal. Ne poate spune cineva ce se intampla cu acest pensionar si cu sefii de targ cu care s-a inhaitat sa ne jecmaneasca? Oare nu exista oameni capabili sa conduca o institutie si trebuie sa suportam un pensionar incapabil sa se poarte civilizat?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe