SONDAJ: Sunteți de acord cu dizolvarea Parlamentului și alegeri anticipate?

duminică, 29 martie 2015

Avem un Parlament care riscă să aprobe ordonanțe care ar desființa și puținele instituții funcționale, pentru a reveni la unele care nu mai există demult, un Parlament care nu e în stare să transmită în direct și transparent dezbaterile legate de legile electorale și care ignoră pe bandă rulantă propunerile societății civile, un Parlament care îi apără pe unii ca Șova, Vosganian sau Borbely, crescând astfel riscurile de țară la agenții și la MCV. Un Parlament care, în cele din urmă, sfidează pur și simplu cetățenii pe care ar trebui să-i reprezinte. Mai merită membrii acestui Parlament să-i plătim încă 20 de luni pentru a ne sfida?

Răspunde la sondajul nostru:

Ești de acord cu dizolvarea actualului Parlament și alegeri anticipate?

  •  
  •  

View Results

Spune-ne, la secțiunea ”comentarii”: câtă încredere mai ai în actualul Parlament și actualul Guvern? Ce aștepți să facă președintele României, Klaus Iohannis, în actualul context? Vei ieși vineri în stradă să protestezi și/sau să ceri dizolvarea Parlamentului și alegeri anticipate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “SONDAJ: Sunteți de acord cu dizolvarea Parlamentului și alegeri anticipate?”

  1. Theodor Roosevelt: “În spatele guvernului la vedere tronează un guvern invizibil care nu este credincios poporului şi nici răspunzător faţă de popor. A distruge acest guvern invizibil, alianţa fară Dumnezeu între afaceri corupte şi politica mârşavă, este datoria şefului statului.”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe