SC Apavil SA a remediat 5 avarii la rețeaua de apă

duminică, 29 martie 2015

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 23 – 27 martie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă Cerna nr. 10, Calea lui Traian Sud – bl. S34, sc. C, Dragoş Serafim, Al. Lotrişor – bl. 3-6 şi Stolniceni nr. 37.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Carol I, Splaiul Independenţei, Cerna nr. 10, Digului şi Bogdan Amaru, folosindu-se 4,5 mc de material.

S-a înlocuit un branşament de apă potabilă Dn110 mm pe o distanţă de 9 ml la SC Hidroserv SA. În plus, s-a executat legătura la reţeaua de apă potabilă existentă OL114 pe str. Digului.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă OL159 şi de executare a legăturii noi PEHD DN 200 pe str. Carol I, intersecţie cu Splaiul Independenţei. S-au executat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă Dn200 şi Dn160 pe o distanţă de 50 ml, au fost montate două vane Dn150 şi au fost executate legăturile la reţeaua de apă potabilă Dn500 cu PEHD Dn200 pe str. Carol I inters. cu Splaiul Independenţei.

Au fost înlocuiţi robineţii generali pe str. R. V. Băbeanu nr. 7 şi Stolniceni nr. 37. Au fost executate conexiunile la reţeaua nouă pe str. Anton Pann, Ionescu Cheianu, Dr. Sabin, Petrache Poenaru, Florilor plus PT7, bl. S9. A fost înlocuit un branşament de apă potabilă OL3 cu branşament PEHD Dn75 mm pe o distanţă de 21 ml şi a fost amenajat terenul în vederea aducerii acestuia la starea iniţială.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în           Ostroveni, Nord, Zăvoi şi Libertăţii; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost finalizate lucrările la canalizarea menajeră Dn315 mm pe str. Carol I inters. cu Spl. Independenţei; a fost executat un cămin de canalizare pluvial pe str. Copăcelu; a început curăţarea Iazului Morii, prin înlăturarea deşeurilor; au fost ridicate la cotă căminele de canalizare de pe str. Rozelor; au fost sudate capacele de canalizare pe str. A. Sacerdoţeanu; au fost montate o ramă cu capac carosabil şi o piesă suport la PT37 în zona Traian; a fost montat un capac carosabil şi piesa suport pe str. G-ral Magheru; a fost reparat un cămin de canalizare pe str. Calea lui Traian la inters. cu str. Timiş – Bujoreni.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 37 apometre, fiind întocmite şi un număr de 15 documentaţii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe