Masonul Lăpădat promite sponsorizări de zeci de mii de euro la Crucea Roșie

duminică, 29 martie 2015

Nababul cu salariu de la stat!

Masonul Lăpădat promite sponsorizări de zeci de mii de euro la Crucea Roșie

Constantin Lăpădat, directorul economic de la o societatea comercială de stat din Vâlcea, dă încă o dată dovadă că este ahitiat după funcții și putere. După ce a încercat să devină „number one“ la societatea respectivă și a fost trimis la plimbare, masonul Lăpădat vânează cu disperare funcții și recunoaștere în societatea vâlceană. La insistențele „limbistice“ pe lângă fostul președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea, ipochimenul a fost cadorisit cu funcția de președinte al recent înființatei societăți SC “ Parc Ind Vâlcea ” S.A. Lăpădat nu s-a oprit aici cu lupta sa pentru „demnități“ și a tras sforile să ajungă în fruntea Societății Naţionale de Cruce Roşie din România - Filiala Vâlcea, care a organizat vineri 20 martie, începând cu ora 11.00, la Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” din municipiul Rîmnicu Vâlcea, Adunarea Generală a filialei.

Potrivit ramnic.ro, s-a citit ordinea de zi, cu o analiză a activităţii din anul precedent însoţită de imagini, proiectele pe acest an, bugetul, apoi s-au împărţit buletine de vot pentru desemnarea preşedintelui, a celor cinci vicepreşedinţi,  membrii Comisiei filialei,  delegaţii SNCRR şi membrii Biroului, 11 la număr şi alţii. Preşedinte a fost ales Constantin Lăpădat (?!), economist, 45 de ani, un apropiat al Rotary International, director economic la structura industrială care a rămas - singura societate comercială mare de stat din Vâlcea. Acesta a promis o implicare serioasă în rolul pe care şi l-a asumat şi că va găsi soluţii financiare pentru filială, deoarece, cu numai 45.000 de lei „nu se poate dezvolta o activitate”.

Cu alte cuvinte, directorul economic, Constantin Lăpădat, a promis că aduce mai multe donații, sponsorizări la Crucea Roșie, prin puterea sa de „convingerea“ asupra firmelor din județ (probabil cele care lucrează cu societatea de stat). Dar de ce ar  face sponsorizări firmele care primesc lucrări de la......? Și cine ar „coordona“ acești bani? Lăpădat? Îi sugerăm domnului Lăpădat să sponsorizeze din proprii bani Crucea Roșie, că are balta pește! Din conducerea Crucii Roșii Vâlcea mai fac parte: Adrian Mesescu, Iuliana Moise, Gheorghe Mihăilescu, Elena Cotar, Remus Grigorescu, Cornelia Vultur, Andra Bica, Elena Popescu, Loredana Constantinescu, Livia Mazilu.

 

• AHTIÁT2, -Ă, ahtiați, -te, adj. Stăpânit de o dorință puternică de a obține ceva...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe