Infracţiuni rutiere în Râureni, Glăvile, Şirineasa, Drăgăşani şi Brezoi

duminică, 29 martie 2015

 

 

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 17.00,  G. Răzvan, de 21 de ani, din localitatea Stoeneşti, a condus un autoturism pe DN 64 Râureni, iar la km. 110+312m nu s-a asigurat la trecerea de pe o banda pe alta, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de P. Claudiu, de 29 ani, din mun. Dej, jud. Cluj. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a lui G. Răzvan, diagnostic fractură costală, hemotoracic. În urma testării cu aparatul alcooltest, la ambii conducători auto rezultatele au fost negative.

În data de 26 martie a.c., poliţiştii au oprit pentru control un moped, condus de Ş. Florin, de 35 de ani. În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că  mopedul nu este înregistrat, iar conducătorul auto nu posedă permis de conducere, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal. La data de 26 martie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii l-au depistat pe M. Alexandru, de 25 de ani, din comuna Amărăşti în timp ce conducea pe DJ 677A-Glăvile un tractor neînmatriculat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 26 martie a.c., poliţiştii l-au depistat pe Ş. Grigore, de 45 de ani, în timp ce conducea pe DJ 678 Şirineasa sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu  aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii l-au depistat pe B. Constantin, de 34 de ani, în timp ce conducea cu o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat un autovehicul pe DN7 –Brezoi. Totodată, în jurul orei 04.00, poliţiştii l-au depistat pe D. Bogdan, de 31 de ani sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism pe str. T. Vladimirescu din   municipiul Drăgăşani. Conducătorilor auto li s-a întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe