SC Apavil SA a demarat lucrările de înlocuire a rețelei de apă pe strada Carol I

luni, 23 martie 2015

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 16 – 20 martie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 AVARIE REZOLVATĂ. A fost remediată o avarie la reţeaua de apă la Socom Sârguinţa – Scuarul Mircea cel Bătrân.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Carol I şi Spl. Independenţei.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE. A început înlocuirea branşamentelor de apă potabilă pe str. Digului (Dn 50 mm - Dacos).

ÎNLOCUIRE REŢEA. Au început lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă OL159 şi de executare a legăturii noi PEHD DN 200 pe str. Carol I, intersecţie cu Splaiul Independenţei. Au fost montate două vane DN 150 mm şi au fost executate legături la reţeaua de apă potabilă DN 500 mm cu PEHD DN 200 mm – str. Carol I inters. cu Spl. Independenţei.

LEGĂTURI NOI. Au fost dezafectate branşamente provizorii de apă potabilă şi s-au executat conectări reţeaua DN 400 PE cu cea existentă pe str. Ionescu Cheianu, Anton Pann şi Doctor Sabin. Lucrările vor continua în perioada următoare.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în           Ostroveni, Nord, Centru şi Traian; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost executate lucrările la canalizarea menajeră Dn315 mm pe o distanţă de 15 ml; a fost montată o ramă cu grătar FD carosabil cu zăvor şi s-a refăcut suprafaţa carosabilă prin turnare de beton C18/22,5 şi covorul asfaltic; au fost ridicate la cotă căminele de canalizare pe str. Depozitelor. De asemenea, au fost începute şi vor continua în cursul săptămânii viitoare lucrările la deversorul de canalizare de pe str. Carol I, la intersecţia cu str. Spl. Independenţei. Alte lucrări începute şi care vor continua: executarea racordului de canalizare Dn250 mm pe str. Depozitelor; executarea unui cămin de canalizare pluvială pe str. Copăcelu (Vel Pitar); ridicarea la cotă a căminelor pe str. Rozelor.

81 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 81 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe