Liderul sindical Florin Popa: Vă garantez că examenul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general s-a desfăşurat "pe bune"

luni, 23 martie 2015

Stimaţi colegi, am participat săptămâna trecută, în calitate de observator, la concursul pentru ocuparea funcţiei de ISG pentru judeţul Valcea.Asa cum probabil cunoaşteţi s-au prezentat doi candidaţi:Ion Gherghinaru şi Andra Bică. Concursul a fost câştigat cu brio de doamna prof. Andra Bică - o surpriză plăcută pentru toţi membrii juriului. În calitate de observator vă garantez că examenul s-a desfăşurat "pe bune" -asta pentru a şterge orice speculaţie pe care ar putea să o facă cineva.Am avut acces -cum n-am mai întâlnit până acum ,la toate documentele examenului şi am fost  in sală la inteviu.Am evaluat împreună cu comisia proba scrisă şi curriculum vitae.Subiectele au fost trase la sort pentru fiecare judet in prezenta sindicatelor. Un ultim argument al seriozităţii poate fi şi faptul că în multe judeţe nu s-au ocupat posturile respective prin concurs urmând să se organizeze o nouă sesiune(asta si in condiţii de candidat unic la judeţul respectiv.Felicit ministerul pentru modul ireproşabil de organizare şi desfăşurare ! Este un început bun care sper să se menţină până la ultima etapă de organizare şi desfăşurare a concursurilor care se va finaliza cu cele de directori la unităţile de invăţământ.
Vom susţine toate iniţiativele bune ale ISJ Vâlcea şi sunt convins că şi propunerile noastre, ale sindicatului, vor avea ecou în această instituţie.Aştept de ceva timp o stare de normalitate şi în domeniul învăţământului şi iată că n-am aşteptat in zadar. Fără îndoială, calitatea educaţiei şi instrucţiei  poate creşte cu un management performant. Mai sunt evident si alte condiţii de îndeplinit ,despre care nu vreau să fac aici referire. Felicit sincer pe Andra Bică !
Preşedintele SPIP Valcea, prof. Florin Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe