Pesediştii vâlceni au dat startul luptei pentru ciolan în toate organizaţiile

duminică, 22 martie 2015

La sfărșitul săptămânii trecute, Palatul Parlamentului din București a fost destinația pentru cei 70 de delegați și invitați ai PSD Vâlcea la lucrările Consiliului Național PSD.

Invitați sau membrii de drept ai Consiliului Național, pesediștii vâlceni au participat la aproape toate atelierele Consiliului Național și la lucrările reuniunii în plen.

          „Aparatul nostru tehnic de la sediul PSD Vâlcea a avut dispoziții foarte clare astfel încât toți colegii care solicită acest lucru să poată fi prezenți la Atelierele de lucru sau Reuniunea Consiliului Național al PSD.

          Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei, primari și viceprimari, președinți de organizație, consilieri și parlamentari pentru prezența în toate forurile de dezbatere ale Consiliului Național.

          În perioada următoare vom trece la întocmirea și stabilirea procedurilor specifice declanșării și organizării alegerilor în toate organizațiile PSD de la nivelul județului Vâlcea, astfel încât după sărbatorile Pascale, să avem un material complet și un grafic de desfășurare a adunărilor generale sau conferințelor din organizațiile locale și teritoriale.

          Tot în această perioadă, premergătoare sărbătorilor de Paște, PSD Vâlcea va desfășura o serie de acțiuni cu caracter social-umanitar și vom reactiva programul nostru tradițional, CARAVANA SPERANȚEI!” –  declaraţie deputat Constantin Rădulescu, Preşedinte Interimar  PSD Vâlcea.

 

Biroul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe