"MARȘ PENTRU VIAȚĂ" Manifestație în Râmnicu Vâlcea - sâmbătă, 21 martie 2015

joi, 19 martie 2015

În perioada 18-25 martie 2015, în România și Republica Moldova va avea loc "Săptămâna pentru viață", sub titlul "Fiecare viață este un dar", al cărei eveniment central este "Marșul pentru viață". Aflat deja la a cincea ediție în țara noastră, "Marșul pentru viață" este organizat de Asociația "Studenți pentru viață" și se va desfășura simultan în peste 60 de orașe din România și Republica Moldova, în data de 21 martie 2015. Anul trecut evenimentul a fost organizat în 40 de orașe.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopia Râmnicului se alătură acestui eveniment de apărare și promovare a vieții și familiei tradiționale, prin organizarea "Marșului pentru viață" în orașul Râmnicu Vâlcea, în data de 21 martie 2015, de la ora 12:00.

"Marșul pentru viață" va porni din curtea Catedralei Arhiepiscopale la ora 12.00 și va parcurge, fără opriri, următorul traseu: strada Calea lui Traian, bulevardul Tudor Vladimirescu, strada General Praporgescu și strada Nicolae Bălcescu, cu oprire finală în curtea Arhiepiscopiei. Ca și în anii precedenți, participanții vor purta icoane cu Buna Vestire și Maica Domnului, ca simboluri ale Vieții, și pancarte cu următoarele mesaje: Dumnezeu este Viaţă; Viaţa, dar al Lui Dumnezeu; Biserica susţine Viaţa; Tinerii susţin Viaţa; Adopţia, o alegere nobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe