Alertă MAXIMĂ în Vâlcea! O fată a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă

sâmbătă, 14 martie 2015

Zeci de polițiști din județul Vâlcea sunt în alertă maximă. O fata de numai 14 ani, care plecase la școală, nu s-a mai întors acasă. Părinții sunt în stare de șoc.

Poliţiştii din Vâlcea caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Zilele trecute, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea au fost sesizaţi că, la data de 20 februarie a.c., Cocîrlea Ioana Maria, de 14 ani, din localitatea Popeşti, a plecat de la domiciliu cu intenţia de a merge la şcoală şi nu a mai revenit acasă.

Minora are 150-159 de centimetri înălţime., 50 - 59 de kilograme, ochii căprui, păr blond, lung. Ca semne particulare, fetița are o cicatrice pe abdomen, pe partea dreaptă. La data dispariției, minora purta o jachetă din fâş neagră, bluză la baza gâtului albă, pantaloni de tip blue-jeans de culoare albastru, ghete de culoare maro și avea asupra ei o geantă din piele ecologică albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe